Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Agro Bio Brichet Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Bulgarus, Nr.67, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
www.agrobiobrichet.ro

Descrierea firmei

Agro Bio Brichet Srl

Experienta noastra in acest domeniu a inceput in 2010, cand am achizitionat o linie de producere brichete din paie de la Fabrica "Briquetting Technology", cu o capacitate de producere anuala de 3000-5000 tone, devenind astfel producatori de brichete din paie.

Peste mai putin de un an, in 2011 am devenit dealeri ai Fabricii "Briquetting Technology" pe teritoriul Republicii Moldova si al Romaniei. Am fost premiati in Republica Moldova cu diploma de "Cel mai bun proiect de biomasa" Editia 2012. Am instalat si pus in functiune peste 100 de proiecte, linii de brichetare brichete din biomasa, atat in Republica Moldova cat si in Romania.

In 2013 am devenit distribuitori exclusivi ai Fabricii "Briquetting Technology" pe teritoriul Romaniei si pe cel al Bulgariei.

In 2014 am devenit distribuitori ai companiilor DOZAGRO POLONIA si HEMMEL UCRAINA pe teritoriul Romaniei si pe cel al Bulgariei.

In 2015 distribuitori exclusivi ai Fabricii "Briquetting Technology" pe intreaga Europa, pe toata gama de produse si accesorii, inclusiv Granulator peleti Model: GRD-1.5 si GRD-0.8, GFD-0.5, GFD-0.3

In 2016 am deschis showroom utilaje brichetare si peletizare in Bucuresti, piese de schimb, masina echipata pentru interventii, echipa pentru interventii si service, camion pentru transportare utilaje.

Misiunea companiei

Ne propunem sa contribuim la reorientarea consumatorilor catre consumul de energie din surse regenerabile si nepoluante (brichete, peleti din paie si brichete, peleti din rumegus).

Directiile principale de activitate ale companiei sunt:

Comercializarea de utilaje brichetat brichete din paie
Comercializarea de utilaje brichetare brichete din rumegus
Import, instalare, service si post - garantie utilajului de brichetat brichete
Producere de combustibili din surse regenerabile (brichete din biomasa)
Promovam pe site-ul nostru producatorii de combustibil solid din surse regenerabile (brichete si peleti din biomasa)
Agro Bio Brichet Srl Utilaje Brichetat Brichete si Peleti din Paie si Rumegus - Solutii complete Utilaje brichetat brichete si peletizare peleti din Biomasa

Axello