Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Agrix Filipesti

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Principala, Nr. 407, E85, Filipesti, judet Bacau
Pagina web
www.agrix.ro

Descrierea firmei

SC. Agrix Filipesti SRL s-a infiintat in anul 2009 in Bacau, avand ca scop principal deservirea viitorilor nostri parteneri din domeniul agricol cu piese de schimb pentru utilaje agricole.

Astfel am început importul pieselor de schimb, curelelor şi accesoriilor pentru agricultura, oferta noastră imbogăţindu-se continuu venind in intampinarea clientilor nostri.

Oferim o gama foarte larga de piese de schimb pentru utilaje agricole. Gama noastra cuprinde piese pentru combine de recoltat CLAAS, piese pentru orice tip de balotiere, piese pentru tractoare, piese pentru pluguri (brazdare, cormane, cutite, dalti), lanturi agricole (peste 200 de modele), filtre utilaje agricole, piese culegator porumb (ZMAJ, Bourgoin, etc.), vopsea utilaje agricole, uleiuri, lubrifianti, piese combina John Deere, piese combina New Holland, piese greble, piese greble rotative, vopsea utilaje agricole.

De astfel avem o gama larga de utilaje agricole pentru piese din dezmembrari. In plus importam si utilaje agricole.

Politica noastra se bazeaza pe servirea prompta a clientilor cu piese de calitate la un pret avantajos! Pe langa aceste piese oferim si un pachet de servicii corespunzator: asistenta tehnica pentru majoritatea utilajelor, identificari de piese, comenzi speciale pentru aproape toate piesele care nu le avem pe stoc !

Din anul 2010, pentru a usura modalitatea in care clientii nostrii pot comanda piesele de care au nevoie, am lansat webshop-ul firmei noastre pe internet la adresa: www.agrix.ro !

Axello