Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Agriprod Exim Chiriac Grup

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. L. Rebreanu, 46, Timisoara, judet Timis
Pagina web
-

Descrierea firmei

Agriprod Exim Chiriac Grup a fost fondata in 1994 in Timisoara, judetul Timis si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Compania AGRIPROD EXIM CHIRIAC GRUP produce o gama larga de agricole in special cereale. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Principala preocupare a companiei AGRIPROD EXIM CHIRIAC GRUP este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Axello