Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Agentia Mecanica Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Calea Aurel Vlaicu, Nr. 28-32, Ap. 13, Arad, judet Arad
Pagina web
-

Descrierea firmei

Avem deosebita placere ca, in cateva randuri, sa va aducem in prim plan societatea noastra, prezentandu-va activitatile si oportunitatile de afaceri pe care, credem noi, le putem initia cu Dumneavoastra, in scopul unor colaborari durabile si eficiente.
Firma Spring Moment a fost infiintata in anul 2009, ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat Romanesc, in domeniul comertului cu amanuntul in magazine specializate. In urma schimbarilor factorilor pietii, in domeniul de activitate pricipala a firmei in primavara 2014 s-a decis o noua strategie prin care se urmareste schimbarea activitatii principale, si in acest context sa efectuat schimbarea denumirii firmei in Agentia Mecanica.

Noul segment de activitate este ales din sectorul de prelucrari mecanice, confectii metalice, asistenta tehnica, oferind si completand treptat o gama de produse si servicii in acest domeniu. Mai precis, aceste activitati noi ale companiei au pornit de la furnizarea, distributia si fabricareaa pieselor unicate pe baza cererilor colectate de pe piata Aradului din diferite industrii.

Know-how-ul echipei manageriale precum si a tuturor colaboratorilor, partenerilor si cadrelor tehnice se bazeaza pe o experienta de peste 20 ani in domeniul prelucrarii mecanice si comert, chiar daca asa cum se poate observa, firma este relativ nou inregistrata. Aceasta experienta incepe din sectorul de comert si se bazeaza pe experienta de productie a partenerilor din sectorul de productie si servicii in reproducerea si reconditionarea pieselor unicate pentru diferite utilaje.

Despre toate produsele si serviciile pe care Agentia Mecanica vi le ofera puteti afla detalii din profilul de activitati al firmei, parte integranta din aceasta scurta prezentare.

Axello