Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Agentia Imobiliara Clivia Morar Trading S.r.l.

Angajati
5-10
Adresa
Str. Simion Barnutiu, Nr. 13, Timisoara, judet Timis
Pagina web
-

Descrierea firmei

Infiintata in 1996, Agentia Imobiliara CLIVIA este membru fondator al Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare din Romania, membru activ in diverse asociatii profesionale si economice, camere de comert, parteneriate privilegiate cu unele banci si societati de asigurari.

Avem un program coerent de publicitate pe diverse site-uri imobiliare precum si in presa locala. Pentru a intregi gama de servicii, ne ocupam de incheierea de contracte de vanzare-cumparare la notariat, finalizarea contractelor de inchiriere, contracte de leasing, documentatia pentru obtinerea de credite.
Oferta noastra de vanzare/inchiriere cuprinde spatii de birouri, spatii comerciale, hale industriale si spatii de productie la preturi fara concurenta.
Casele, apartamentele noi si terenurile din zonele rezidentiale sunt la preturi promotionale.
In oferta noastra mai exista hoteluri si ferme atat din judetul Timis cat si din alte judete din tara.
Am evoluat alaturi de clientii nostri devenind o echipa de profesionisti, bine informati, negociatori abili, competitivi si dinamici, oferind consiliere si siguranta in perfectarea tranzactiilor imobiliare.        
  
Suntem o prezenta constanta intr-o piata in continua schimbare, facand fata tuturor provocarilor.
Pentru noi, satisfacerea cerintelor clientului este prioritara de aceea va asteptam pentru a va oferi serviciile noastre competente.

Va asteptam la sediul nostru din Timisoara, str. Simion Barnutiu nr. 13 sau ne puteti contacta la nr. de tel. 0256.203102, 0256.203569, 0722348020.

Joburile firmei

Broker imobiliar
Timisoara
02-08-2007
Axello