Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Agentia Dolce Vita

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Timisoara, Timisoara, judet Timis
Pagina web
-

Descrierea firmei

Accesati www.agentiadolcevita.ro si intrati in lumea de vis a vacantelor, unde dispuneti de toate informatiile despre vacanta la care ati visat printr-un singur click. Intr-o clipa va veti putea bucura de imaginea virtuala a unei vacante.

Aveti la dispozitie informatii, poze, tarife reale si accesibile si dupa ce veti descoperi atitea oferte, suntem convinsi ca veti fi dispusi si dornici de a porni in calatorie alaturi de noi.

Si va garantam ca veti avea doar de castigat! Vacante pe masura Dvs “croite” de o echipa dinamica, cu experienta si oameni pasionati de ceea ce fac alaturi de Dvs! Impreuna vom gasi exact ceea ce vi se potriveste, pe masura cerintelor si bugetului alocat vacantei.

Ati obosit sa culegeti zeci de oferte, cataloage, sa comparati mereu tarife si sa cautati cea mai buna varianta ? Cu agentia noastra nu mai este nevoie de atita timp pierdut.

Prin partenerii directi cat si prin colaborarea cu majoritatea agentiilor de pe piata zonala si din Romania, va putem pune la dispozitie cele mai bune variante de calatorie.

Experienta noastra in turism va scuteste de efortul de a alege dintr-o multitudine de oferte. Este suficient sa ne specificati destinatia si bugetul si vom cauta noi pt dvs cele mai bune variante !

Axello