Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Agentia De Unelte Si Scule Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Principala, 24, Ogretin, judet Prahova
Pagina web
www.husqvarnaph.bizoo.ro

Descrierea firmei

Agentia de Unelte si Scule face parte din primii distribuitori agreati de Husqvarna Romania, devenind  una dintre cele mai apreciata firme, din piata de profil

Ceea ce isi propune firma Agentia de Unelte si Scule  este sa ofere produse de calitate. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania ceea ce ne obliga sa respectam principiile Companiei Husqvarna:

Eficienţă.

Produsele eficiente trebuie să fie suficient de rezistente dar, în acelaşi timp, destul de uşoare pentru a nu obosi inutil mâinile, braţele, umerii, picioarele şi spatele. O consecinţă practică a acestui fapt este că multe dintre produsele noastre au cel mai bun raport putere - greutate de pe piaţă.

Fiabilitate.

Fiabilitatea este o necesitate, în special pentru acei clienţi care depind de produsele noastre în munca pe care o desfaşoară. De aceea ne orientăm în permanenţă către materiale şi piese de cea mai bună calitate astfel încât funcţionarea să fie corespunzătoare chiar şi în condiţii de lucru mai grele.

Profesionalism.

Majoritatea clienţilor noştri sunt utilizatori profesionişti, iar produsele noastre sunt proiectate întotdeauna în strânsă colaborare cu aceştia. De aceea suntem lideri în ceea ce priveşte dotările ce conduc la efort redus şi îmbunătăţirea performanţelor. Astfel, produsele prezintă avantaje de care beneficiază toţi clienţii, fie că sunt profesionişti sau nu.

Grijă faţă de mediu.

În calitate de fabricant de produse utilizate în interdependenţă cu natura, avem o mare responsabilitate pentru aspectele legate de protejarea mediului. Aceasta începe cu producţia, emisiile motorului, capacitatea de reciclare şi cerinţele faţă de transportatori şi furnizori. Un exemplu suplimentar în ce priveşte filozofia noastra asupra mediului înconjurator, ce include de asemenea şi mediul de lucru, este dezvoltarea motoarelor E-TECH. Acestea sunt dintre cele mai avansate motoare în doi timpi din lume în ceea ce priveşte optimizarea raportului putere - greutate şi reducerea emisiilor.

"Prietenie" faţă de utilizator.

Calitatea cea mai importantă a produselor noastre este capacitatea de a vă oferi rezultate optime cu un efort minim. Greutate redusă, calităţi ergonomice, bine echilibrat, previne oboseala, chiar atunci când ziua de lucru este lungă. Datorita soluţiilor pentru facilitarea întreţinerii, puteţi întreţine şi curăţa produsul în mod obişnuit fără unelte speciale şi întreruperi lungi.

                                

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta Agentia de Unelte si Scule SRL sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Pentru toate produsele asiguram service, piese de schimb si consumabile atat in perioada de garantie cat si post gartantie.

Periodic pesonalul urmeaza cursuri de vanzari cat si cursuri pentru pefoctionarea activitatii de service.

Dotarea, cu sculele si SDV-urile specifice lucrarilor de service, ne permite realizarea unor reparatii de calitate

Va Asteptam !

Axello