Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Adveltis Srl

Angajati
5-10
Adresa
Cartier Seciu, Nr. 72, Boldesti-Scaeni/ Ploiesti, judet Prahova
Pagina web
www.adveltisfierforjat.ro

Descrierea firmei

Fier Forjat pentru CASE BUNE

Daca vrei o “casa buna”, atunci NOI iti oferim FIERul FORJAT de calitate pe care il meriti. Conceptul Adveltis, Case Bune, este acela de a produce pentru client exact produsul de care casa acestuia are nevoie, care sa se integreze în ansamblul constructiei estetic si functional, dar in armonie cu gusturile si bugetul clientului nostru.

Produsele din FIER FORJAT trebuie sa ofere casei tale un plus de siguranta si, mai ales, personalitate; pornind de la gard, balcoane, grilaje si scari, pana la galeriile pentru draperii, candelabrul din living room sau copertina de la intrare.

Pentru ca aceasta sa se intample, poti alege unul dintre modele originale care se regasesc în catalogul nostru sau iti punem la dispozitie experienta noastra in design si productie pentru a crea unul nou care sa fie potrivit casei tale.

Preocuparea noastra pentru echiparea unei CASE BUNE s-a extins, intre timp, cu:

- oferta pentru automatizari rezidentiale, cu sisteme profesionale KEY si TAU proiectate si fabricate in Italia, pornind de la deschiderea portilor concomitent cu usa de garaj, pina la deschiderea unui perete de sticla sau acoperirea automata a piscinei.
- oferta pentru tratarea profesionala a apei de consum.

Detalii si oferte gasiti pe www.adveltisfierforjat.ro

Axello