Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Advanced Business Development

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Splaiul T. Vladimirescu, Nr. 19/A, Timisoara, judet Timis
Pagina web
-

Descrierea firmei

Suntem o echipa de practicieni care actioneaza impreuna pentru a va deschide perspective in directii cheie, in concordanta cu situatia specifica a firmei, cu intentia de a transforma afacerea dumneavostra (de dimensiune mare sau mica) intr-una de succes pe piata sa specifica.

    Prin implicarea noastra, conducem fiecare firma spre o crestere controlata, sustinuta si profitabila ca sa functioneze precum un mecanism integrat ce va indeplini scopul pentru care a fost creat.

    Advanced Business Development intelege ca fiecare proprietar de firma isi gandeste operatiunile in propriul mod si respectam acest fapt. Este motivul pentru care actionam cu flexibilitate majora si ne adaptam usor la cerintele clientilor pentru a ajuta detinatorii de firme sa obtina finantarea necesara extinderii operatiunilor.

    Punctul nostru forte este cresterea. Reinventam business-ul pentru a se derula cat mai eficient, eficace si profitabil posibil, fie ca necesita o schimbare radicala de directie – care implica reorganizare si tratament de redresare – sau fie ca urmareste imbunatatiri si dezvoltare ulterioara.

    Misiunea noastra este sa transformam viziunea despre ceea ce doriti sa fie firma dumneavoastra in valoarea reala care va indeplineste obiectivele personale.

    Rezultatul va maximiza calitatea vietii dumneavoastra, in special daca va dedicati muncii mai multe ore decat v-ati dori.

Axello