Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Adu Thera Group

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Ciocarliei, Nr. 43-45, Sp. Com. 6, Cluj-Napoca, judet Cluj
Pagina web
-

Descrierea firmei

Thera Group este prima companie integrala de pe piata fortei de munca din Romania care ofera asistenta clientilor sai pe intreaga perioada a derularii contractului de munca.

De asemenea, Thera Group a implementat un serviciu unic in piata de profil, propriul departament de Call-Center, ce ofera ce asistenta pentru orice intrebare legata de procedura de inscriere, dosar, procesul de selectie si plecare. Astfel, clientii nostri beneficiaza de servicii eficiente pentru a reduce costurile, siguranta sporita si nu in ultimul rand pentru a economisi timp.
Oferim servicii de management in resurse umane exclusiv companiilor partenere Thera Group din strainatate, oferind astfel candidatilor nostri solutia ideala in vederea dezvoltarii profesionale in strainatate.

Succesul nostru se datoreaza in primul rand profesionalismului de care echipa Thera Group da dovada in vederea gasirii compatibilitatii perfecte intre profilele profesionale ale candidatilor si cele mai bune oportunitati de angajare primite de la partenerii nostri.

Joburile firmei

Agenti de recrutare Work and Travel Vara 2011
Cluj-Napoca, Turda
29-03-2011
Axello