Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Adt Invest Srl

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str.Lunii, Nr.18, Bl. L9, Sc. 3, Ap. 28, Cluj-napoca, judet Cluj
Pagina web
-

Descrierea firmei

Numele meu este Dargau Ioana Teodora (Cluj Napoca, am 31 de ani) si ofer servicii de traduceri interpretariat - germana si engleza.

1. Autorizatia de traducator de la Ministerul Justitiei cu nr. 22153 din 2008. http:www.just.ro/MeniuStanga/Listapersoanelorautorizate/Traducatori/tabid/129/Default.aspx

2. Atestatul eliberat de catre Min. Culturii - Atestat de traducator autorizat pt limba germana.

3. Deutsches Sprachdiplom Stufe II - Bonn

4. Cambridge Certificate of Advanced English. Pot emite facturi sau chitante (societate platitoare de TVA). Experienta mea in cadrul traducerilor este de peste 13 ani, eu incepand colaborari pe traduceri inca din timpul liceului.

Disponibilitatea la traduceri pe zi este de aprox. 30 pagini / zi. In prezent colaborez cu firme din tara, dar si din strainatate: Germania, Austria, SUA, Grecia, Serbia, Elvetia etc. Timp de 1,5 ani am lucrat in cadrul unei companii austriece, cu reprezentante in 10 tari, in cadrul ei facand traduceri de contracte, norme, produse etc.

De asemenea faceam si interpretariat simultan si consecutiv la conferinte si seminarii internationale. Am tradus carti in domeniul tehnic, reviste de tehnica dentara, beletristica, manuale de instructiuni, site-uri web etc.

Traducator autorizat lb GERMANA, experienta peste 13 ani in domeniu, absolventă scoala generala+liceu cu predare limba germana ca limba materna, atestat lb germana de la Ministerul Culturii, atestat lb germana de la Ministerul Justitiei + diplomă Deutsches Sprachdiplom Stufe II, Cambridge Certificate of Advanced English

Axello