Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Adrian Victor Gavrilov - Cabinet De Hipnopsihoterapie

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. Aleea Nalbei, Nr. 3, Bl. L 118 B, Sc. B, Et. 4, Ap. 39, Constanta, judet Constanta
Pagina web
https://hipnoza-clinica-ericksoniana.ro/

Descrierea firmei

I.Terapie in hipnoza‚ de scurta durata (5-12 sedinte), centrata pe obiectiv (stare de bine, eliberare de stres, echilibru emotional, invatarea autohipnozei, eliberare de dependente sau ticuri, diminuarea simptomelor psihosomatice, etc.) si pe viitor (nu pe trecut)a€¦ Regresia hipnotica pentru aflarea cauzei profunde (inconstiente) a problemei, si vindecarea traumelor emotionale, a ranilor sufletestia€¦ se face in transa a sasea, cand ati invatat deja autohipnoza si aveti un control bun asupra starii de transa hipnoticaa€¦ Toate celelalte transe hipnotice au ca obiectiv starea de liniste sufleteasca si pace a mintii. clarificarea obiectivelor de viata, activarea resurselor psihice (emotionale si mentale), eliminarea simptomelor si a obstacolelor in atingerea scopurilora€¦

II.Antrenament autogen SCHULTZ, cea mai importanta si cea mai eficienta tehnica de relaxare din lume, cel mai bun instrument de lupta contra stresului, conceputa si fundamentata stiintific de psihiatrul neamt I .H. Schultz.

III. Meditatii ghidate (imagerie dirijata) - aproape orice scenariu psihoterapeutic (din primele 5 sesiuni din ciclul I - pentru incepatori) poate sa fie trait si la nivel de meditatie. In acest caz nu se mai face inductia transei hipnotice si se experimenteaza un singur scenariu (scurt) intr-o sedinta.

IV.Dezvoltare personala prin tehnici de relaxare si imagerie dirijata. Invatarea tehnicilor pentru eliberare de stres, stare de bine, evolutie sprituala, astfel incat sa le puteti practica oricand doriti sa aveti o stare de spirit buna si sa comunicati mai bine cu propriul subconstient pentru a va optimiza viata pe toate planurile.

V.Psihoterapie la recomandarea Serviciului de Probatiune - minim 4 sedinte de 60 min - 90 min. Recomandam si in acest caz, sedintele complete, de 2 ore, pentru cei care si le permit.

VI.Evaluare psihologica; (pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.) se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sedinte de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea consta in 2 sedinte. In prima sedinta se face testarea psihologica, in a 2-a sedinta primiti rezultatul examinarii psihologice.

Axello