Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Adhr Romania Agentie De Locuri De Munca

Angajati
5-10
Adresa
Calea Bucuresti, Nr. 48, Brasov, judet Brasov
Pagina web
-

Descrierea firmei

Adhr Romania, filiala romana a grupului Italian Adhr Group, este o agentie multiservicii specializata in
managementul modern al Resurselor Umane printr-o gama larga de servicii dedicate companiilor.

Adhr Romania, pune la dispozitia firmelor de pe teritoriul romanesc si al celor care sunt deja active in Italia dar care doresc sa-si extinda activitatea in Romania, toata experienta acumulata pe piata italiana, sprijinindu-i in procesul de organizare, gestionare si coordonare a resurselor umane.

Modalitatea de lucru a Adhr Romania este caracterizata prin identificarea rapida a celor mai bune solutii si procese de calitate, caracteristici fundamentale pentru a asigura companiilor client si candidatilor, satisfacerea optima a nevoilor lor.

Datorita numeroaselor colaborari cu Scoli profesionale, institutii si canale de recrutare specifice, Adhr Romania asigura companiilor client oportunitatea de angajare prin procedura de leasing de personal sau cea de recrutare de personal, persoane atent selectate care pot raspunde exigentelor specifice chiar si pe teritoriul italian.

Adhr Romania nu isi desfasoara activitatea doar pe teritoriul romanesc, colegii din filialele Brasov si Sibiu (la care se vor alatura si altele in cel mai scurt timp) recruteaza si selecteaza profiluri specializate in diverse domenii de activitate, disponibile pentru a-si desfasura activitatea fie in cadrul companiilor de pe teritoriul italian cat si in alte tari europene. Astazi Adhr Romania este pregatita sa ofere eficient urmatoarele servicii:
Leasing de personal.

Adhr Romania detine o baza de date de candidati corect profilata, furnizand cele mai bune figuri profesionale din urmatoarele domenii de activitate: metalmecanic, textil, marochinarie, IT, industria lemnului si industria metalurgica.

Procesul de selectie al acestor profiluri este extrem de corect si precis: Adhr Romania este in stransa legatura cu diferite institutii tehnice specializate, care au drept scop organizarea testelor de selectie.

In unele cazuri poate fi prevazuta prezenta companiilor client, care pot contribui in
mod activ la procesul de selectie la fata locului.

Recrutare si selectie
Multumita doveditei experiente in acest domeniu, Adhr Romania ofera un serviciu de Recrutare si
Selectie specializat in recrutarea si in selectia candidatilor necalificati si calificati ( middle si top management).

Printr-o atenta analiza a fiecarei cerinte, Adhr Romania asista clientii pe intreg parcursul procesului de selectie si integrare, oferind un serviciu personalizat pentru a garanta o intalnire perfecta intre profesionisti si companii. Adhr Romania este, de asemenea, in masura sa organizeze evaluari de grup, teste de aptitudini, de personalitate si tehnice.

Administrare de personal-salarizare
Adhr Romania ofera competenta si garantie in sectorul administrarii de personal, oferind clientilor un serviciu flexibil si, in acelasi timp, personalizat in ceea ce priveste: contractele pe teritoriul national si international, actualizari legislative, alcatuirea si gestionarea statelor de plata si salariilor, administrarea personalului in general.

Joburile firmei

Axello