Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Adexx Industry

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Str. B.Cartan, Nr. 5, Sibiu, judet Sibiu
Pagina web
www.adexx.ro

Descrierea firmei

Adexx Industry - momente de torsiune si forte

Asiguram din 2008 vanzare, etalonare, service, precum si consultanta in domeniile masurarii momentelor de torsiune si al fortelor. Ne concetram pe un domeniu restrans de produse, insa oferim servcii complete, prompte si de calitate pentru gama comercializata.

Gama de produse consta in:
Chei dinamometrice cu clic, chei dinamometrice cu articulatie sau alunecare, chei dinamometrice cu ceas si digitale, surubelnite dinamometrice cu alunecare, surubelnite dinamometrice cu ceas si digitale, surubelnite electrice manuale, surubelnite electrice pentru automatizari, limitatoare de cuplu, multiplicatoare de moment, accesorii: capete detasabile, tubulare, imbusuri, biti.

Testere de moment mecanice si digitale pentru scule manuale, testere digitale de moment pentru surubelnite electrice si pneumatice, testere de moment universale, testere de moment pentru capace filetate, standuri pentru verificat si calibrat chei dinamometrice, traductoare de moment statice si rotative, indicatoare digitale pentru traductoare, standuri de torsiune, surubelnite electrice pentru verificat filete cu calibre, software preluare date.

Dinamometre mecanice cu arc sau cu cadran, dinamometre digitale compacte, dinamometre digitale cu traductor extern, standuri pentru tractiune si compresiune manuale sau motorizate, grip-uri de fixare, dinamometre pentru determinarea frictiunii, kit-uri ergonomice de testare, traductoare de forta, indicatoare digitale pentru traductoare, testere terminale cabluri electrice, software preluare date.

Serviciile oferite sunt: consultanta tehnica si teste pentru alegerea echipamentelor optime, vanzare, calibrare, service, inchiriere.

Axello