Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Ada Master Grup Srl

Angajati
5-10
Adresa
Str. Trandafirilor, Nr. 13, Cordun, judet Neamt
Pagina web
www.adagrup.ro

Descrierea firmei

Ada Master Grup Srl a luat fiinta in anului 2012 cand cei care acum detin functii de management in firma, pe baza experientelor personale de ani de zile in domeniul constructiilor, au decis sa se lanseze pe cont propriu.

Am fost si suntem convinsica putem sa ne punem amprenta in domeniul constructiilor, atat celor rezidentiale cat si industriale.

Ada Master Grup Srl promoveaza marci de calitate prin excelenta din domeniul constructiilor, special concepute pentru a oferi clientilor sai garantia realizarii proiectelor intreprinse.

In plus, Ada Master Grup ofera consultanta gratuita si le propune clientilor solutii pentru a face cea mai buna alegere.

Ada Master Grup Srl activeaza in Roman si imprejurimi. Detinem un amplu portofoliu de lucrari, realizate la cele mai inalte standarde, cu materiale de cea mai buna calitate si o executie ireprosabila.

Conceptul dupa care se ghideaza firma Ada Master Grup Srl este focus-ul pe nevoile clientului si adaptarea ofertei functie de acestea. Ca fini cunoscatori a pietei constructiilor industriale si a solutiilor general agreate, suntem in masura sa preluam informatia de la client, sa il consiliem sa gaseasca cea mai buna varianta pentru nevoile sale si sa construim oferta.

Putem prelua clienti avand deja un proiect de arhitectura.

Axello