Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Acvilanis Grup Srl

Angajati
5-10
Adresa
Sat. Tarian, Nr. 641, Com. Girisu De Cris, judet Bihor
Pagina web
www.acvilanis.ro

Descrierea firmei

Acvilanis Grup Srl din Oradea, judetul Bihor pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Produsele oferite de noi sunt utilizate in domenii ca: industria refractara, ind. sticlei, fabricarea ceramicei, fabricarea instalatiilor sanitare, fabricarea electrozilor, industria de epurare a apei potabile, ingrasamintelor chimice pentru agricultura, vopsele, pigmenti, macinarea minereului (bauxite, minereu de cupru, carbune pentru CET-uri), etc.

Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, Bulgaria, Ungaria.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a diversifica continuu oferta de de produse, cresterea Cifrei de Afaceri prin practicarea de preturi competitive pentru clientii nostri. Aducerea pe piata din Romania a produselor fabricate in Ukraina, Federatia Rusa precum si in alte tari din spatiul ex sovietic.

Ne recomanda clentii nostri!

Pentru orice ideie de afacere, consultare pe un anumit produs sau comanda de produse va rugam sa ne contactati cu incredere

Axello