Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

ACEM (Azienda Chimica Emiliana)

Angajati
11-50
Adresa
Strada Bruno Buozii, Nr. 9, Castel Maggiore, Bologna, judet
Pagina web
www.acemhimica.com

Descrierea firmei

Societatea ACEM (Azienda Chimica Emiliana) este prezenta pe piata italiana si internationala din anul 1965, cu un capital social de € 100.000.

Compania noastra est elider de 50 de ani in fabricarea de decapanti de vopsea pentru lemn, fier si tencuiala. Misiunea celor 25 de angajati a fost intotdeauna aceea de a oferi operatorilor din acest sector cea mai buna selectie de produse chimice pentru piata profesionala si bricolaj.

Portofoliul cuprinde linii de produse absolut inovatoare si interesante care vizeza rezolvarea problemelor tehnice comune si cu atentie specifica si deosebita pentru mediu.

Intotdeauna atenta la evolutia sectoarelor de referinta, ACEM a extins treptat oferta reralizand produse noi inovateve precum: decapantul REMOPAI, linia pentru lemn LEPA plastificantii PLASTIVEL si noua linie de culoare produse care raport calitate/pret sun cosificate la un nivel mediu inalt ocupand locul8.5/9 pe o scara de la 1 la 10.

ACEM cu doua depozite si o retea de peste 40 de agenti ce acopera intreg teritoriul italian, furnizeaza cei mai mari si peste 4000 de magazine. In acelasi timp societatea noastra a si-a concentrat atentia asupra sistemelor de marketing si vanzari absolut creative

Toate acestea fac din ACEM o realitate de referinta absoluta pe care va invitam sa o analizati cu atentie, increzatori ca veti gasi oportunitati de interes.

Axello