Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Aced Complet Solutions

Angajati
11-50
Adresa
Blvd. Natiunile Unite no. 8, Block 104, Enrance 4, Floor 5, Apartment 80, Sector 5, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

ACED Consult Multimedia este o companie cu capital integral romanesc, prezenta pe piata romaneasca inca din 1994 si prima companie care a realizat importanta oferirii unui pachet integrat de servicii menit sa vina in intampinarea companiilor multinationale in localizarea si redefinirea identitatii pe piata.

Suntem deosebiti de incantati sa va punem la dispozitie experienta noastra de peste 15 ani in servicii de Traduceri Specializate/ Autorizate/ Legalizate, Proof-reading de Specialitate, Tape-script, Interpretariat, Creatie Grafica, Machetare & Corectura DTP, PrePress si Tipar!

Campaniile dvs. publicitare (cataloage, brosuri, pliante, carti de vizita, mape de prezentare, etichete, autocolante, postere, invitatii, afise, agende etc.), pot fi sustinute in conditii de calitate maxima de pachetul nostru integrat de servicii! In acest sens, asteptam si cereri de cotatii pentru diverse materiale promotionale reprezentative pentru compania dvs.!

Echipa ACED Consult Multimedia va sta la dispozitie in orice moment pentru identificarea rapida a necesitatilor companiei dvs. si furnizarea tuturor informatiilor necesare derularii eficiente a proiectelor dvs. si pentru a va sprijini in procesul de optimizare a comunicarii cu partenerii si beneficiarii dvs. si a vanzarilor prin asigurarea pe piata romaneasca a standardului de nivel international al imaginii companiei dvs.!

Axello