Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Accent Design S.R.L.

Angajati
11-50
Adresa
Bdul. Iuliu Maniu - Bl. C 1 Sc. 1 Et. P Ap. 4, Deva, judet Hunedoara
Pagina web
-

Descrierea firmei

Accent Design S.R.L. din Deva, judetul Hunedoara pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Cu o echipa de 15 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de mobilier casnic, mobilier pentru birouri, mobilier pentru hoteluri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Accent Design S.R.L..

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Si pentru ca Accent Design S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Axello