Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

A1 Immobili Real Estate

Angajati
mai putin de 5
Adresa
Indepenentei, Oradea, judet Bihor
Pagina web
-

Descrierea firmei

Dupa experienta din Ungaria in cadrul pietei imobiliare, ne-am mutat la Cluj-Napoca mai bine de 4 ani. In ultimii doi ani ne-am specializat mai ales pe inchirieri.

Cunoastem destul de bine aceasta piata, si in baza noastra de date sunt multe oferte pentru companii, si oameni de afaceri care vor sa locuiasca sau sa lucreze in Cluj-Napoca si Oradea.

Pana acum companii ca Nokia, Hansaprint, Deloitte, KPMG, Schindler, Auchan, ING, EBS, Evoline, Betfair, Consulatul Maghiar, Consulatul Austriac, MOL, Aegon, Evalueserve si alte companii internationale si locale (ca banci, farmacii, branduri de moda) sunt satisfacute de serviciile noastre. Cu cateva din ele lucram in exclusivitate si putem spune ca este o colaborare foarte buna, pentru ca acoperim toata piata de inchiriere din Cluj-Napoca, incluzand birouri, showroom, dar suntem cei mai buni in inchirierea de case si apartamente.

Nu suntem o companie mare, dar din aceasta cauza punem accent foarte mare pe calitatea serviciilor.
Daca in baza dvoastra de date sunt persoane care se muta la Cluj-Napoca, va rugam sa ne instiintati, daca este vreo posibilate de a lucra impreuna.

Axello