Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

A & M Korg

Angajati
5-10
Adresa
Intr. Sepia, 8, Sc. A, Ap. 6, Timisoara, judet Timis
Pagina web
www.auremir.ro

Descrierea firmei

Infiintata in anul 1992, A & M Korg se bazeaza pe o calitate deosebita a  serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Timisoara, judetul Timis.

Ceea ce isi propune firma A & M Korg este sa efectueaze servicii profesioniste de transport intern si international de persoane catre aeroportul  Budapesta Compania noastra are un personal de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Punand accent pe calitatea servicilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a servicilor care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Joburile firmei

Axello