Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

A & C Vento

Angajati
5-10
Adresa
Str. Sf. Petru Movila, Nr. 59, Iasi, judet Iasi
Pagina web
www.acvento.ro

Descrierea firmei

Pentru ca stim cat de important este pentru dumneavoatra sa dispuneti de produsele dorite in timp util, A&C Vento este la dispozitia voastra in mai multe locatii : Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara si acum si in Iasi.

Firma are ca obiect de activitate distributia de accesorii, piese de schimb, scule, consumabile si echipamente de ventilatie, climatizare si refrigerare.

Actiunile pe baza carora speram sa ne indeplinim misiunea sunt sustinute de parteneriatele incheiate cu furnizori si producatorii specializati in solutii complete de incalzire, Ventilatie si Aer Conditionat (Heating, Ventilation and Air Conditioning - HVAC).

In raporturile cu competitorii, incercam sa anticipam strategia acestora si sa reactionam cat mai prompt la inovatiile acestora in spiritul fair-play-ului si al respectului binemeritat de fiecare.

In viitor, ne propunem sa avem o prezenta concreta pe piata din Moldova unde putem oferi consultanta si produse HVAC, atu-ul nostru fiind responsabilitatea, profesionalismul, posibilitatea ducerii la bun sfarsit a unor lucrari complexe si orientarea permanenta catre cerintele clientilor.

Fideli principiului nostru fundamental, cel al flexibilitatii maxime, vom continua sa ne implicam total in rezolvarea integrala a fiecarui obiectiv, satisfactia clientilor si calitatea superioara fiind tintele noastre.

Axello