Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

A. C. S. Co. Srl

Angajati
5-10
Adresa
Aleea Potelu, Nr. 20, Craiova, judet Dolj
Pagina web
www.acsdezinsectie.ro

Descrierea firmei

Oferim servicii profesionale in domeniul dezinsectiei, dezinfectei si a deratizarii.

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus".

Rozatoarele fac parte din clasa mamifere si reprezinta o treime din fauna globului pamantesc. In tara noastra se poate intalni un numar mare de rozatoare, grupate in sase familii, cu peste 35 de specii si subspecii, caracterizate prin insusiri de viata putin intalnite la alte animale, care explica rolul daunator sub aspect economic si al mentinerii si raspandirii unor boli deosebit de grave. Una dintre insusiri este dezvoltarea excesiva si cresterea permanenta a dintilor incisivi, cu ajutorul carora acestea rod, distrug si consuma cantitati enorme de produse agroalimentare.

De ce trebuie sa facem deratizare?

Firma Deratizare dezinfectie dezinsectie Craiova - Servicii Deratizare RozatoareRozatoarele produc pagube economice importante: Odata patrunse intr-o cladire rozatoarele pot roade cablurile de comunicatii, pot compromite rezervele de hrana sau alunga clientii din supermarket-uri;

Rozatoarele transmit numeroase boli infecto-contagioase grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, ricketsiozele, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina, turbarea, teniazele, etc.

Prin particularitatile, mobilitatea si frecventa lor excesiva, rozatoarele reprezinta vectori permanenti si contribuie in mare masura la diseminarea pe scara larga a infectiilor, la transportul si la largirea focarelor naturale de boala.

Cand si unde trebuie efectuata deratizarea?

Tratamente Rozatoare Cluj - Servicii Deratizari Combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna, cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate. Majoritatea rozatoarelor au regim variat de hrana, chiar omnivor, insusire care le permite sa se adapteze usor la cele mai diferite surse de hrana.

In mediul urban, acolo unde rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta se impune efectuarea permanenta de deratizari, mai ales in spatiile ce le ofera conditii prielnice de dezvoltare, cum ar fi: subsolurile tehnice ale cladirilor, retelele de canalizare, depozitele alimentare, unitatile de productie alimentara sau farmaceutica, zonele de depozitare a deseurilor s.a.

Pentru unitatile cu profil alimentar, farmaceutic sau conexe, recomandam ca deratizarea sa fie efectuata cel putin o data pe luna.

Pentru unitati cu alt profil de activitate, asociatii de proprietari s.a., recomandam ca deratizarea sa fie efectuata cel putin trimestrial.

Axello