Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

3d Plast Viocris

Angajati
5-10
Adresa
Str. Bistra 35, Resita, judet Caras Severin
Pagina web
-

Descrierea firmei

3d Plast Viocris din Resita, judetul Caras Severin pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca tamplarie pvc cu geam termopan, servicii in domeniul constructiilor. Firma noastra are un personal de 9 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor 3d Plast Viocris.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Principala preocupare a companiei 3d Plast Viocris este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Axello