Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

3a Birotica

Angajati
11-50
Adresa
Strada Tacerii, nr. 1, Bucuresti, judet Bucuresti
Pagina web
-

Descrierea firmei

Firma 3A BIROTICA este o societate cu capital integral romanesc, ce a luat fiinta in anul 2003. Deasemenea, AAA BIROTICA face parte dintr-un grup de firme cu capital integral romanesc.

Obiectul de activitate al firmei noastre este importul si distributia de produse de birotica si papetarie dupa cum urmeaza:
- Produse de arhivare si organizare;
- Articole de birou;
- Instrumente de scris si corectur?;
- Suporturi de birou;
- Ambalare si marcare;
- Computere si periferice;
- Accesorii si consumabile IT;
- Tehnica de birou;
- Hartie si articole din hartie;
- Mobilier de birou;
- Comunicare si prezentare;
- Tipizate;
- Articole promotionale;
-          Articole scolare

Printre brand-urile pe care noi le importam si distribuim se numara Xerox, Neusiedler, Canon, HP, Eagle, Bic, Tesa, Rotring, Donau, Durable, GBC, OKI, Epson,  Lexmark, Kores, Schneider, Aurora, Casio, 3M, Stabilo, Smit, Rolodex, iar pentru mai multe detalii folosim acest prilej pentru a va invita sa vizitati magazinul nostru virtual pe care il gasiti la adresa www.aaabirotica.ro.

Avem intreaga disponibilitate in ceea ce priveste o viitoare colaborare.  In baza solicitarii dumneavoastra pe adresa de mail aaabirotica@aaabirotica.ro unul dintre consultantii nostri va va contacta in vederea stabilirii unei intrevederi.  Cu aceasta ocazie speram sa identificam impreuna modalitatile in care poate fi imbunatatite activitatea de aprovizionare cu articole pentru birou, iar dumneavoastra sa va puteti maximiza beneficiile.

Manifestam increderea ca atat produsele cat si serviciile oferite de AAA BIROTICA vor fi la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

In baza contractului de colaborare cu clientii corporate oferim servicii cum ar fi: livrarea in 6 pana la maxim 24 ore, discounturi de valoare, discounturi pentru termen de plata, produse spre testare, mostre cu livrare gratuita, consultanta in vederea alegerii produsului potrivit.

Joburile firmei

Consultant vanzari
Bucuresti
24-02-2009
Axello