Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Tehnician sisteme de securitate

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu, Scoala postliceala
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Bucuresti Bucuresti
Domeniile ofertei
Protectie/Paza
Data introducerii
28-09-2018
Data actualizare
28-09-2018
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 1 persoane)

Descrierea postului

Cauti un loc de munca stabil? Unde  sa poti  fi motivat si  respectat de angajator precum si de cei cu care intri in contact?
Noi iti propunem sa incerci GUARD ONE, care functioneaza pe principiul ca oamenii sunt cea mai valoroasa resursa a unei companii.

Ce vrem de la tine?
Sa fii de incredere, echilibrat emotional, dinamic si cu un mod riguros de organizare a propriei activitati, sa ai studii tehnice ,  experienta in derularea de proiecte specifice instalatiilor electrice de curenti slabi, disponibilitate  la deplasari, permis de conducere  categoria B, curs inginer de sisteme de securitate constituie un avantaj si sa nu fi fost condamnat definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul.


Esti pregatiti sa faci parte din echipa  noastra?

Cerinte

Ce trebuie sa faci?
Sa realizezi lucrari de montaj instalatii curenti slabi, supraveghere video, control acces in conformitate cu proiectul existent;sa participi activ in  derularea lucrarilor, cu accent pe calitate, incadrarea in termene si in bugetul de manopera alocat; sa intocmesti documentele de receptie, pe faze de executie; sa participi la procesul de achizitie de echipamente si materiale pentru lucrari; sa  participi la operatiunile de mentenanta pentru sistemele instalate de firma.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Ce-ti oferim?
Ceea ce-ti doresti, respectiv: conditii salariale avantajoase, plata sporurilor aferente, bonusuri de performanta, cursuri de calificare, reale posibilitati de promovare, siguranta locului de munca.

Axello