Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Tamplari lemn

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
France
Oras(e)
Strainatate, Toate orasele Strainatate Toate orasele
Domeniile ofertei
Industrie, Productie, Constructii/Imobiliare
Data introducerii
24-07-2019
Data actualizare
24-07-2019
Posturi disponibile
5 (La acest anunt au mai aplicat 2 persoane)

Descrierea postului

DESCRIERE: Tamplarul lemn monteaza si fixeaza lucrari de tamplarie foarte diversificate: usi, ferestre, scari, obloane, plinte.

Cerinte

- Tamplarul lemn intervine pe diferite tipuri de santier (private, amenajari in interiorul magazinului, colectivitati) lucrari noi sau de reabilitare.
- Plecand de la cererea clientului si dupa stabilirea unui plan, tamplarul are datoria de a monta si ajusta ferestrele, dulapurile, usile etc. din lemn si/sau materiale derivate.
- Tamplarul trebuie sa fie inzestrat cu o anumita polivalenta tehnica. El trebuie sa fie capabil sa citeasca planurile informatice si industriale, sa faca calcule, sa aiba cunostinte solide de geometrie, dar si un nivel bun de competenta informatica precum si cunostinte bune in ceea ce priveste realizarea izolatiei.
- Tamplarul trebuie  deasemenea sa fie indemanatec, creativ si minutios pentru a imbina aspectul estetic cu cel tehnic in vederea obtinerii unei lucrari ingrijite. El trebuie sa fie atent in folosirea masinilor de care are nevoie.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Remuneratie neta de 1650 euro lunar raportat la 39 h pe saptamana (salariu si alte venituri) si toate cheltuielile deduse (cazare, impozit pe venit si masina, in afara de masina personala).

Reprezinta avantaj cunoasterea limbii franceze si plecare cu masina personala (dar nu este obligatoriu).

Transportul Romania-Franta este rambursat la primul salariu (daca se pleaca cu masina personala se ramburseaza de la 250 ? pana la 300 ?).

Daca se utilizeaza masina personala in Franta (ruta cazare-munca), se aplica un forfetar de 0,15 ?/km si daca se foloseste masina inchiriata se aplica 0,10 ?/km.

Axello