Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Studenti pentru Internship in Grecia

Tipul ofertei
Part Time
Nivel cariera
Liceu, Facultate
Salariu oferit
400 EUR
Tara
Romania
Oras(e)
Brasov, Bucuresti, Constanta, Iasi Brasov Bucuresti Constanta Iasi
Domeniile ofertei
Elevi/Studenti
Data introducerii
29-11-2009
Data actualizare
29-11-2009
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Descrierea postului

Programul este dedicat Studentilor din facultati de stat sau particulare (intre 18-30 de ani) cat si celor inscrisi la Master sau Doctorat, care se pot bucura de o perioada de practica profesionala (INTERNSHIP) si de cunoasterea culturii si traditiei grecesti imbinata cu o bine meritata vacanta in zonele turistice lucrand in cadrul hotelurilor, restaurantelor si cluburilor din Grecia si in special insulele grecesti. Daca esti student poti participa la acest program chiar daca ai restante, esti student la ID/ FR sau esti in primul/ ultimul an de studiu.

Salariul minim garantat este de 400 Euro si variaza in functie de pozitia ocupata, de calificarea fiecaruia si abilitatile individuale. La acest salariu se aduga si TIPS-ul ce poate depasi salariul de baza in perioada de varf.

POZITIILE GENERALE DE PRACTICA (INTERNSHIP) sunt: Receptie, Asistent birou Relatii cu Publicul, Barman, Ospatar, Salvamar, Sofer, Instructor Aerobic, Personal SPA (maseur), Bucatar, Ajutor/Asistent Bucatar, Baby Sitter, Hostess, Piccolo (intretinere).

Se lucreaza 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana(40 de ore pe saptamana). In lunile Iulie si August (perioada de varf a sezonului de vara) va fi necesar sa lucrati ore suplimentare, posibil si zilele libere, acestea fiind compensate suplimentar, conform intelegerii scrise cu angajatorul.

Costurile de transport avion pot fi suportate si de catre Angajator prin retinerea ulterioara din salariul aplicantului.

Experienta anterioara pe pozitiile optate constituie un avantaj ! Perioada Contractului este de minim 3 luni, cu posibilitate de prelungire.

Stundenti PREFERATI sunt cei care pot pleca incepand cu luna Mai si prima parte a lunii Iunie 2010, acestia fiind selectati si recrutati PRIMII .

Detalii pe http//:b.workexperience.ro (b.workexperience.ro) .

Pentru fiecare prieten RECOMANDAT de catre tine si SELECTAT de catre Partenerii nostri din strainatate, indiferent de programul ales de catre acesta si care intr-un final semneaza Contract de Munca cu Compania Work Experience, TU beneficiezi de o REDUCERE in valoare de 10 Euro /pers din costul programului tau . Recomandarea trebuie anuntata de catre dumneavoastra si confirmata de catre persoana respectiva ! Recomandarea este valabila doar in cazul in care persoana recomandata nu este inregistrata in baza noastra de date ( NU are CV online ).

Procedura este ONLINE, pentru a participa la acest program puteti fi din orice oras din ROMANIA. Vi se ofera consultanta telefonica GRATUITA pe toata perioada programului.

Cerinte

Nivel conversational de Limba Engleza (B1, B2, C1).

Stundenti PREFERATI sunt cei care pot pleca incepand cu luna Mai si prima parte a lunii Iunie 2010, acestia fiind selectati si recrutati PRIMII .

Oferta (bonusuri, beneficii)

Cel mai MIC pret de pe piata, Profita de oferta. Cea mai simpla procedura de Inscriere.
Detalii pe http//:b.workexperience.ro (b.workexperience.ro).

INSCRIE-TE pana pe 31 Ianuarie 2010 si ai 10% REDUCERE (29 Euro) din costul programului de 295 Euro, platibili in 2 rate, 45 la inscriere (returnabili daca nu va gasim oferta) iar diferenta cand semnezi Contractul de Munca.

INSCRIE-TE pana pe 31 Decembrie 2009 prin plata a 45 de Euro (cost total program 295 Euro) si poti beneficia de:

1. REDUCERE de 50 Euro la plata celei de-a 2-a rate, adica vei plati doar 200 Euro
2. Invitatie la primul Interviu DIRECT cu Managerul Hotelului Lindian Village (www.lindianvillage.gr) din data de 15 Decembrie 2009, din cadrul Targului de Joburi pentru Studenti organizat de catre Biroul Work Experience din Bucuresti(cei care nu au semnat contract de inregistrare de 45 Euro nu poate participa );
3. Invitatie la orice interviu din cadrul Targurilor viitoare de joburi pentru Studenti, pana in momentul in care se va gasi o oferta avantajoasa si veti semna Contractul de Munca.

Masa si cazarea sunt asigurate GRATUIT in cadrul hotelului ! Camerele de personal sunt de 2-3 persoane, cu dus propriu.

Curs de pregatire si initiere profesionala urmat de un CERTIFICAT de absolvire pe domeniul hotelier.

In unele cazuri, acest lucru depinde de ANGAJATOR, veti beneficia de 200-300 Euro BONUS de la Managerul hotelului si bilet GRATUIT de intoarcere acasa, DOAR DACA finalizati perioada contractuala convenita.

Axello