Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Sef atelier (responsabil productie sau inginer tehnolog) mobilier lemn/PAL ptr. Micesti

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu, Scoala postliceala, Facultate
Salariu oferit
400 EUR
Tara
Romania
Oras(e)
Campulung Muscel, Mioveni, Pitesti Campulung Muscel Mioveni Pitesti
Domeniile ofertei
Productie, Inginerie, Arhitectura/Design
Data introducerii
23-04-2012
Data actualizare
23-04-2012
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Conditii de aplicare

Candidatii trebuie sa raspunda la un interviu online cu 1 intrebari.


Descrierea postului

Urgent angajam sef atelier (responsabil productie sau inginer tehnolog productie) obligatoriu cu experienta pentru a lucra in fabrica noastra situata in Micesti (sat Purcareni), jud. Arges.

Cerinte

Se lucreaza dupa simple desene sau cel mai frecvent dupa planurile / schitele ale designer-ului sau clientului iar PRINCIPALA responsabilitate a personei angajate este sa calculeze si sa scoata cotele; deci sa faca corect planurile de productie si optimizarile necesare (avem programe destul de simple ptr optimizarea PAL, etc...);

Sa verifice strict calitatea produselor

SA FIE O PERSOANA FERMA sa coordoneze si sa se impuna in fata angajatiilor din subordine: aprox 6 pers. tamplari universali, 2 pers. remainatori si 1 pers. finisaj, etc.

Sa raspunda pentru respectarea regulilor PSI si Protectia muncii (firma colaboreaza cu o persoana externa care face acesta instructie), cat si cele pentru GARDA DE MEDIU, POMPIERI etc.

Sa scoata ptr. fiecare comanda executata consumurile (fie pe o simpla foaie fie in calculator in excell sau alt program)

Cunostinte de folosire a calculatorului si internetului.

Sa cunoasca utilajele si cum se lucreza pe acestea (circulare, masini de frezat, masina de rindeluit pe 4 fete, masina de gaurit numerica, CNC etc.)

Oferta (bonusuri, beneficii)

Transport asigurat Pitesti-Purcareni si retur (societatea dispune de un Logan MCV 7 locuri ptr. transportul angajatilor; de preferat ar fi bine ca persoana sa aiba si permis, insa nu este obligatoriu, deoarece sunt alti colegi care au permis si pot conduce masina)

Salariu initial de 1600 lei net, cu posibilitate de marire in max 3 luni pana le 2000 lei (sau chiar si mai mult daca lucreaza fara greseli si este responsabil)

Sa fie o persoana CORECTA pentru societate

?SA EXCLUDA INTENTIILE DE FURT ATAT DIN PARTEA LUI CAT SI A ANGAJATILOR DIN SUBORDINE

Axello