Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Sales manager

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Facultate, Entry-level Management, Middle-level Management
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Bucuresti Bucuresti
Domeniile ofertei
Vanzari, Management/Consultanta
Data introducerii
21-11-2012
Data actualizare
21-11-2012
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)
Confidential
expirat

Descrierea postului

Elaboreaza si propune business development plans.

Participa la elaborarea strategiei/planului de marketing si la implementarea acestora.Participa la coordonarea implementarii proiectelor legate de promovarea brand-urilor (produse si servicii). Realizeaza cercetarea permanenta a pietei pentru identificarea de noi oportunitati de afaceri in domeniul solutiilor de business.

Analizeaza si interpreteaza informatiile legate de piata si concurenta, monitorizand si combatand in permanenta actiunile competitiei. Monitorizeaza piata de profil si implementeaza standardele de prezenta si pret.

Defineste strategia de abordare a pietei si implementeaza strategia de vanzare (inclusiv strategia de pret).

Analizeaza si propune pentru dezvoltare produse/servcii noi, precum si optimizarea celor existente.Mentine si dezvolta legatura cu partenerii existenti si potentiali.

Elaboreaza propunerile de contract cu clientii, negociaza conditiile contractuale si le controleaza. Identifica, evalueaza si negociaza cu distribuitorii; supervizeaza activitatea distribuitorilor existenti.

Coordoneaza activitatile specifice vanzarii produselor/serviciilor; planifica, analizeaza si organizeaza activitatea echipei de vanzari. Realizeaza managementul de buget specific activitatilor de vanzari si marketing. Este responsabil de realizeaza obiectivelor departamentului vanzari si marketing.Monitorizeaza, analizeaza si evalueaza informatiile din CRM, elaborand periodic rapoarte ale activitatii de vanzare si marketing.

Formeaza, coordoneaza, motiveaza si pregateste echipa de vanzari; realizeaza traininguri periodice cu echipa sa, interne sau externe.

Cerinte

-studii superioare finalizate;
-experienta pe un post similar de minim 5 ani;
-excelenta cunoastere a pietei de profil (produse si servicii software);
-cunoasterea la nivel avansat a limbii engleze

Oferta (bonusuri, beneficii)

Axello