Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Reprezentant marketing publicitate

Tipul ofertei
Part Time
Nivel cariera
Liceu, Scoala postliceala, Facultate
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Toate orasele Toate orasele
Domeniile ofertei
Publicitate/PR, Marketing, Elevi/Studenti
Data introducerii
25-08-2020
Data actualizare
25-08-2020
Posturi disponibile
40 (La acest anunt au mai aplicat 29 persoane)

Descrierea postului

Kora Network a inceput un Parteneriat de exceptie cu o Companie din Europa ce a lansat recent un Proiect Global in domeniul Educatiei pentru Sanatate. Este un Proiect International cu un potential urias de dezvoltare si castig. Se lucreaza numai ONLINE, avand posibilitatea de a alege timpul de lucru  Part-Time sau Full-Time, promovand oferta companiei prin cele mai eficiente metode de publicitate online.

Noi dorim sa avem colaboratori in toate judetele tarii  pentru a dezvolta baza de Clienti si Parteneri la nivel national. Am intocmit o Strategie foarte buna de lucru, care va permite obtinerea unui venit de peste 1.000 euro pe luna.  Nu este necesara experienta in domeniu, toate persoanele din echipa Kora Network vor beneficia de o buna instruire si indrumare. In fiecare saptamana sunt organizate cursuri online, iar echipa va fi pregatita pentru a lucra dupa cele mai bune tehnici de marketing online. Solicitati detalii complete despre aceasta activitate.

Va asigur ca veti fi foarte incantati, deoarece se observa cu usurinta ca este un Proiect International - UNIC - in lume, care va poate aduce mari satisfactii materiale si spirituale.

Cerinte

Pentru a putea indeplini aceasta activitate, trebuie sa aveti cunostinte medii de operare calculator. Foarte avantajate sunt persoanele care cunosc lb. straine: engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, rusa, deoarece fiind un Proiect Global noi ne vom putea dezvolta cu succes in toate tarile din Europa si America.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Comision permanent lunar, masina de serviciu.

Axello