Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Reporter - prezentator TV

Tipul ofertei
Part Time
Nivel cariera
Liceu, Facultate
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Bucuresti Bucuresti
Domeniile ofertei
Media/Cultura/Publicatii
Data introducerii
30-11-2009
Data actualizare
15-12-2009
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Descrierea postului

Mos Nicolae iti aduce in dar un curs de repoter-prezentator tv. Fa-ti cadou un curs de reporter-prezentator Tv in week-end ?ul 5-6 Decembrie! De Mos Nicolae investeste in tine! Adu-ti prietenii cu tine! Platesti un curs, dar veniti doua persoane.

Talent Media School cauta oameni noi pentru o noua televiziune care se va lansa in luna ianuarie. Pregateste-te! Chiar tu vei prezenta stiri, reportaje, emisiuni de divertisment. Scopul acestui training este de a specula potentialul fiecarui cursant pentru a sti cum sa-l utilizam in proiectele viitoare. Unii pot fi mai buni la prezentare de stiri, atii la prezentarea unei emisiuni de divertisment. Doar lucrand cu dvs in aceste doua zile ne vom da seama ce vi se potriveste mai bine.

Evenimentul va fi coordonat de COVE, prezentator tv la KanalD, co-prezentatorul Andreei Marin, RADU HERJEU - prezentator, realizator Antena 1. CIPRIAN HOMM, producator tv. Va propunem un curs practic, foarte dinamic si distractiv, ce-si doreste sa va antreneze spontaneitatea, originalitatea si creativitatea necesare unui job in televiziune. Cursul dureaza doua zile. sambata si duminica, 6 ore pe zi, cu incepere de la ora 11, si costa 297 Ron. Vino cu prietena/ul, sora, fratele si veti participa impreuna la training, dar veti plati un singur curs. Nu rata sansa de a lucra intr-o noua televiziune !

In final veti avea o diploma care sa va ateste participarea si initierea in arta meseriei de reporter, prezentator, moderator tv, precum si autografe si recomandari din partea vedetelor noastre. Veti primi toate filmarile si pozele cu dvs pe cd sau pe mail.

Locuri limitate! Inscrieri la www.talentmediaschool.ro, sau 0721 972 203, 0769 674 685

Cerinte

Spontaneitate, originalitate, cunoasterea limbii romane
Cautam personal pentru o noua televiziune.

sSite: www.talentmediaschool.ro

Oferta (bonusuri, beneficii)

Cautam personal pentru o noua televiziune

Vino la curs cu un prieten. Veti face impreuna cursul, la pretul unui singur curs.

Axello