Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Programator PHP

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Facultate
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Cluj-Napoca, Tirgu-Mures, Toate orasele Cluj-Napoca Tirgu-Mures Toate orasele
Domeniile ofertei
IT Software
Data introducerii
26-05-2014
Data actualizare
26-05-2014
Posturi disponibile
5 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Conditii de aplicare

Candidatii trebuie sa raspunda la un interviu online cu 5 intrebari.


Descrierea postului

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Programator PHP nivel mediu si Programator PHP nivel avansat, prezinta un avantaj daca avesti cunostinte de PYTHON, RUBY,PERL.

Cerinte

Cerinte:
- cunostinte PHP, HTML, CSS;
- cunostinte AJAX, JavaScript, jQuery;
- experienta in dezvoltarea de aplicatii PHP OOP, MVC;
- cunostinte solide mySQL;
Prezinta avantaj cunostinte osCommerce, Redis, Laravel.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Alte mentiuni : personalul companiei angajatoare este unul execeptional, iar persoanele noi pe care le va angaja se vor bucura de munca īntr-o echipa de oameni profesionisti ?i motivati permanent pentru ceea ce fac.
Pachetele salariale sunt atractive din start si vor putea fi negociate la interviu si pe tot parcursul colaborarii, in functie de exeperienta , profesionalismul fiecarui candidat in parte.
Angajarea se face pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba.
Pe langa pachetul salarial negociat exista si alte beneficii financiare care tin de disponibilitatea unui anumit program de lucru solicitat de angajator ?i totodata se ofera bonusuri trimestriale de performanta de pān? la 50% din salariul negociat.
Personalul are posibilitatea sa participe anual la schimb de experienta cu colegii in Canada.
Compania este atenta la confortul dvs. in timpul programului de lucru iar in acest sens va pune la dispozi?ie mobilier, accesorii confortabile, Laptop, aparaturi tehice de īnalt? tehnologie ?i totodata spatiu in care se desfasoara activitatea este unul care va permite sa va simtiti ?? acasa??!. Īntr-un astefel de mediu poti crea, te poti descoperii!
Pentru personalul care necesita relocare din afara jude?ului Mure? pentru a lucra la punctul de lucru din Tg-Mures, se ofera lunar o sum? de 200 dolari canadieni, pentru chirie.
Firma ofera bonusuri trimestriale de performanta de pān? la 50% din salariul negociat.
Va pune la dispozitie Laptop ?i alte aparaturi tehice de inalta tehnologie pentru eficienta dvs. si pentru confort;

DESCRIEREA COMPANIEI:
Compania pe care o sprijinim in recrutarea de personal ofera servicii de inalta calitate in domeniul telecomunicatiilor, telecomunicatii care integreaz? īn mod eficient PSTN, VoIP, celulare, mesageria vocala intr-un pachet all-inclusive ?i altele, are sediul central in Canada si dispune de servere cu acces direct la peste 70 re?ele din Statele Unite ?i Europa. Acest lucru inseamna pe de o parte o legatura mai scurta intre server ?i apelan?i iar pe de alta parte, apelare fara deranjamente.
Compania a castigat incredere pe piata internationala si se bucura in continuare de preluarea unor proiecte importante de dezvoltare si ofera solutii inteligente , personalizate pentru fiecare afacere- client.
Compania este in continua dezvoltare si doreste sa atraga permanent cei mai talentati profesionisti IT, pentru o colaboare pe termen lung, intr-un mediu in care anagajatii sunt incurajati in a-si dezvolta abilitatile profesionale beneficiind de tot suportul in acest sens.
Aceasta companie ofera siguranta atat angajatilor cat si partenerilor de afaceri!.

Persoana de contact : Laura Almasan
Pentru aceste joburi te poti inscrie pe pagina de site a firmei FORTA L&A :
www.e-munca.ro.
Nr. de telefon: 0740375911

Axello