Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Prezentator Tv, Actor

Tipul ofertei
Project Based
Nivel cariera
Liceu, Facultate
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Bucuresti, Constanta, Mangalia, Medgidia Bucuresti Constanta Mangalia Medgidia
Domeniile ofertei
Media/Cultura/Publicatii
Data introducerii
08-04-2010
Data actualizare
08-04-2010
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Descrierea postului

Nu stii ce sa faci de 1 Mai? Vino cu noi la Costinesti in perioada 30-2 mai! Iti propunem 3 zile nebune in care vei participa la filmari alaturi de vedete, vei avea muzica folk live, gratar, karaoke, concursuri, premii, surprize. Mai stii cat de creativ esti?
Ai curajul sa-ti testezi talentul in fata prietenilor?

Daca ai cel putin un raspuns de DA la aceste intrebari inseamna ca Televiziunea e la picioarele tale.La malul marii participantii vor realiza propria lor emisiune tv, asa cum si-o doresc, impreuna cu cei din echipa lor

Am pregatit de 1 MAI muncitoresc o excursie in lumea televiziunii unde tu si alti prieteni de-ai tai sunteti in fata camerei de luat vederi! La Costinesti, timp de 3 zile ne vom distra, vom filma si vom asculta muzica folk in jurul unui foc de tabara.

Toti participantii vor pleca acasa cu un DVD cu toata aventura. Castigatorii se vor vedea la Radio Lynx. Afla ce inseamna creativitatea si spiritul de echipa intr-o productie tv originala ce va aparea in emisiunea noastra de la Radio Lynx.
De asemenea, vei pleca acasa si cu un set de fotografii realizate de un fotograf profesionist.

Cove, Andrei Paunescu si site-ul nostru te asteapta la Costinesti pentru a fi actor intr-un experiment TV inedit. Doua echipe vor concura pentru Gala Premiilor Oscar realizandu-si singure scenariul, alegand recuzita, filmand in diverse locatii la inspiratia cate unui regizor. Restul e distractie. Cine nu vrea sa participe va face parte din juriu, sau isi va alege un program de voie.

Cerinte

Durata ? 3 zile- 30 aprile-2 mai 2010
Cost ? 297 Ron
Locatia : Costinesti, la 3 minute de plaja
Rezervari la numarul de telefon - Bianca Mitu.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Set de fotografii realizate la malul marii de un fotograf profesionist, un dvd cu toate filmarile pe care le vom realiza, premii surpriza.

Axello