Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Preoti

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu
Salariu oferit
250 EUR
Tara
Romania
Oras(e)
Alt Oras Alt Oras
Domeniile ofertei
Altele
Data introducerii
30-06-2010
Data actualizare
30-12-2010
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Descrierea postului

Caut Viitori preoti petru Biseriac Ortodoxa Dupa Bibila Eliberatoare.

VOR SLUJI LA DUMNEZEU CU ADEVARAT, VOR FI PREOTISFINTITI CU DUHUL SFANT,Nu de meserie cum sunt unii acum, CEI CE DORESC POT SA ma contacteze. pentru detalii,va dura pregatirea cati-va ani ,veti fi sfintiti ca preoti dupa minim un an dupa ce nu mai mancati carne.Pregatirea dureaza minim un an pt. preoti actuali ortodoxi si catolici in functie de nivelul de evolutie spirituala.Pentru unii mai mult.

Atentie nu conteaza ce meserie ai daca nu ai liceul si ai zece clase, vrei cu adevarat poti ,ma contactezi discutam in functie de ce evolutie spirituala aveti va inscrieti la Liceu si va faceti treaba ca pana acum dar scoala si pregatirea pt. preotie.

Pentru ai sluji la DUMENZEU CU adevarat.Multi vor fi chemati putini alesi, dar merita incercati.

ATENTIE preoti in functii sa nu spuna la nimeni nici la sotie daca doresc sa ma contacteze vom stabili detaliile, pot sa-si faca treaba de preot dar incepe pregatirea si o face in paralel cu ce face acum pana este pregatit, idiferent de gradul de evolutie. Dar trebuie s arenunte la anumite lucruri pe care le face in plus fata de ce cere DUMNEZEU.

Sa se intoarca la DUMNEZEU cu adevarat.

Cerinte

Cerinte minim liceul, pentru cei tineri care sunt la scolile gimnaziale care nu au ajuns la liceu sau cei sunt in timpul liceului pot s a vina daca vor fi acceptati de DUMNEZEU dupa ce incep si vor reusi s a promoveze vor fi sfintiti ca preoti.

Trebuie sa aveti voce pt. cantat in biserica la slujbe, vor fi acele obiceiuri sau metode din vechea Biserica Ortodoxa Dar vor fi scoase cele din Vechea Biblie. Vor ramane numai Sf, Mina dintre sfinti ,Ioan Botezatorul si IISUS HRISTOS DINTRE SFINTI SI rugaciunile adresate lor.Va fi un alt calendar cu acesti sfinti in ei ,vor tine 8 sarbatori pe an doua posturi mari

Vor sluji la DUMNEZEU CU ADEVARAT cu trup si suflet.cine doreste s ama contacteze.atentie inca o data nu trebuie s aspuneti al multa lume.Mai ales preoti din Biserica Ortodoxa actuala pana am dreptul sa va trec la mine definitiv. Contactarea se poate face prin telefon, fax ,posta sau E-mail,va voi raspunde la toti cat mai repede posibil.

Datele de contact sunt acestea ce sunt pe acesta pagina de NET.Sau al adresa mentionata.Sa ma sunati inaite sa va programez la intalnire findac sunt foarte ocupat si exista posibilitatea sa nu ma gasiti acasa..deci vom stabili o intalnire repet preoti in functii nu spuneti la nimeni daca veti fi acceptati veti fi sfintiti si veti primi parohie.

Organizare va fi aproape la fel ca BOR. de la conducere pana la organizare teritoriala.

Sa nu creada cineva ca va putea s anu treaca la Aceasat Biserica dintre vechi preoti, sau vor pieri dupa instalarea si extinderea definitiva a acestei Bserici sfinte. Mai aveti o solutie sa va lasati de preotie si va reprofilati.

Va satept. DUMNEZEU SA FIE BINECUVANTAT, EU LUCRAREA LUI CEA SFANTA VIITORI PREOTI AI LUI FAMILIILE ACESTORA SI POPORUL LUI. Dupa merite.

Nu conteaza starea civila.Casatorit divortat sau vaduv.Sa fie numai barbati, refertitor al starea civila se va clarifica in timpul pregatiri sau cei necasatoriti se pot casatori dar va trebui sa alega cand va veni timpul. Nu va obliga nimeni sa stati necasatoriti sau sa va casatoriti dar dupa ce ati ales Se termina.

Va astept.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Parohie ,cu lacas de cult si casa, salariu de aprox. 250 de euro pe luna pentru a trai decent.

Va sluji la DUMNEZEU CU ADEVARAT, va primi imunitate CEREASCA VOR FACE MINUNI CU ADEVARAT cei ce vor sluji la DUMNEZEU. Dar atentie nu va jucati,cei ce nu vor reusi sa absolveasca vor putea ramane in Biserica ca enoriasi DACA voi avea loc pentru ei vor putea lucar in firmele ce tin de BISERICA ORTODOXA DUPA BIBLIA ELIBERATOARE, dar putini vor fi cei ce nu vor reusi daca se vor stradui.

In cateva zile de la luarea hotarari de a sluji In BISERICA Lui DUMNEZEU dupa ce plecati de la mine VETI STI daca puteti sau nu.Multi vor fi chemati si putini alesi.

EU O S AASIGUR UN TRAI DECENT dar nu veti avea nevoie de acei bani pe care vii dau eu daca veti fi preoti cu adevarat, salariul va va fi suplimentat daca nu veti avea alte fonduri si veti avea familie mai mare.Deci toti vor trai decent.

Va astept.

BINECUVANTAT SA FIE TATAL MEU CEL CERESC DUMNEZEU, EU VIITORI PREOTI SI CEILALTI IN ORDINE IERARHICA CUM ETSE IN CER.

Va stept.

Axello