Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Personal hotelier pentru cocktailuri, banchete, receptii, conferinte, nunti ( hoteluri de 4-5 stele si restaurante)

Tipul ofertei
Part Time
Nivel cariera
Liceu, Facultate
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Bucuresti Bucuresti
Domeniile ofertei
Restaurant, Turism/Hoteluri
Data introducerii
29-08-2008
Data actualizare
29-08-2008
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Descrierea postului

ALATURA-TE ECHIPEI DEJA FORMATE !!!!

Cu fiecare promisiune pe care am facut-o in trecut am dovedit cine si cum suntem. Acum va aducem in atentie o fantastica oportunitate care cu siguranta va va capta atentia!

Pentru clientii nostri, hoteluri de 4-5 stele si restaurante de top din Bucuresti, recrutam bucatari, patiseri, ospatari si barmani pentru organizarea de evenimente in interiorul locatiilor in care acestea isi desfasoara activitatea. Tipurile de evenimente organizate de clientii nostri pot fi cocktailuri, banchete, receptii, conferinte, nunti, zile de nastere si variaza ca dimensiune de la 50 pana la 1.000 clienti.


CE VA OFERIM !
Oportunitatea ca in timpul liber sa aveti posibilitatea unor venituri suplimentare ; Posibilitatea dezvoltarii experientei profesionale in diferite medii organizationale la standarde de servire si preparare de inalt nivel; Oportunitatea ca odata inscrisi pe acest program sa va putem garanta pe viitor participarea la cel putin 2 evenimente/saptamana ; in cazul in care timpul va permite va putem garanta participarea la cel putin 4-8 evenimente/luna ; castigurile vor fi mult peste nivelul dvs de salarizare lunar paricipand doar la cateva evenimente/luna. PROGRAM DE LUCRU FLEXIBIL in concordanta cu optiunile dvs: incepand cu 4 ore pana la 12 ore.

Cine stie, poate veti ajunge sa faceti o CARIERA din acest program!!!!!!

Cerinte

Recrutam persoane cu prezenta impecabila, entuziaste, pasionate si motivate individual, cu initiativa si spirit de echipa, increzatoare in fortele proprii, profesionista si orientata catre client; cunoasterea unei limbi straine este considerata avantaj; experienta in hoteluri de 4-5 stele sau in restaurante fine dinning; experienta in serviciul a la carte cat si experienta in evenimente;


CAND?
In special sambata sau duminica, dar exista posibilitatea organizarii unor evenimente si in cursul saptamanii.


CUM?
Puteti trimite aplicatia dvs si/sau cv?ul la mihaela@ihrc.ro; eligibili pentru acest proiect momentan numai persoanele cu domiciliul in Bucuresti!!!!! In viitor si din alte orase!!!
Detalii suplimentare puteti obtine la tf : (021) 201 56 30 ? responsabil proiect : Mihaela Joian, IHRConsultant

Oferta (bonusuri, beneficii)

Axello