Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Personal F&B - Drobeta Turnu Severin

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu, Scoala postliceala
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Drobeta T. Severin Drobeta T. Severin
Domeniile ofertei
Turism/Hoteluri, Restaurant
Data introducerii
19-12-2011
Data actualizare
19-12-2011
Posturi disponibile
2 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)
Confidential
expirat

Descrierea postului

Foarte bune abilitati de comunicare si negociere (persuasiune si prezentare profesionala)
Abilitati de a relationare cu oameni, lucru in echipa.
Abilitati de organizare, orientare catre rezultate.
Personalitate deschisa,puternica, valori stabile.
Dornic sa invete lucruri noi.
Proactiv, capabil sa gaseasca solutii. Creativ, cu initiativa, optimist.

Cerinte

Bucatar:

CERINTE SI RESPONSABILITATI:

Studii medii, absolvent liceu/scoala profesionala de specialitate
Cunoaste caracteristicile principale organoleptice si fizico-chimice ale alimentelor.
Cunoaste procesele tehnologice de fabricatie a preparatelor culinare.
Cunoaste sortimentele de produse alimentare pe baza de carne, legume, fructe, paste fainoase, orez, panificatie, oua, etc. care servesc ca materii prime Ón bucatarie.
Cunoaste modul de folosire a utilajelor si ustensilelor din bucatarie si intretinerea acestora (malaxoare, roboti, masina de tocat carne, plite electrice-gaz, autoclave, gratare, grilluri si altele).

Efectueaza o serie de operatii complexe pentru prepararea produselor culinare: decongelare, curatare, spalare, transarea, dezosarea, fasonarea, tocare, portionarea, curatirea alimentelor utilizate in procesul de fabricatie.
Raspunde de respectarea retetarului, gramajele si procesul tehnologic in prepararea produselor.
Raspunde de calitatea si aspectul produsului final destinat sevirii de catre consumator.
Raspunde de respectarea instructiunilor pe HACCP date de seful ierarhic superior

Ospatar:

CERINTE SI RESPONSABILITATI:

Experienta intr-un post similar
Calificare de ospatar
Cunoasterea a cel putin doua limbi straine de circulatie internationala (engleza obligatorie)
Atitudine orientata catre client
Abilitati de up-selling

Realizare mise en place
Intampinarea si asezarea la masa a oaspetilor
Luarea si servirea comenzilor
Intampinarea si consilierea clientilor in alegerea preparatelor
Recomandarea de preparate
Respectarea standardelor si procedurilor de igiena
Intocmirea notei de plata si efectuarea incasarilor.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Salariu fix negociabil in functie de experienta relevanta in domeniu si in acord cu grila de salarizare a companiei.

Bonusuri periodice in functie de performantele individuale si ale hotelului.
Planuri de Dezvoltare Profesionala si training, activitati sociale in cadrul companiei.

Axello