Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Oportunitati de selectie ASCOL: militari rezervisti, tineri disponibilizati, someri, pensionari

Tipul ofertei
Part Time
Nivel cariera
Scoala postliceala, Facultate
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Toate orasele Toate orasele
Domeniile ofertei
Protectie/Paza, Educatie/Training
Data introducerii
25-03-2013
Data actualizare
18-01-2021
Posturi disponibile
657 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Conditii de aplicare

Candidatii trebuie sa raspunda la un interviu online cu 6 intrebari.


Descrierea postului

ASCOL - Oportunitati de selectie: rezervisti, disponibilizati, someri..

Asociatia ASCOL-CLUB , vine in sprijinul ocuparii fortei de munca, prin recomandarea membrilor sai propri, simpatizanti, catre firme de recrutare interesate.
In evidenta ASCOL se afla 25.000 de CV-uri, grupate dupa criterile: judet, domeni de activitate, raspunsuri la mini-chestionar, competenta, activitati si responsabiltati pe care acestia le poseda.
In prezent jobul cel mai cautat este DETECTIV SOCIAL (Anticoruptie), pentru care ASCOL a primit urmatoarele solicitari:
- DETECTIVI SOCIALI (anticoruptie);
- REDACTORI, ZIARIST DE INVESTIGATIE;
- DETECTIVI PARTICULARI;
- AGENTI DE PAZA, DE INTERVENTIE;
- INFORMATICIENI;
ASCOL-Club isi exprima disponibilitatea de relationare si colaborare cu institutiile statului pentru detectarea si combaterea actiunilor de coruptie si abuz din societate, a manifestarilor de violenta, sau de incalcare a legislatiei.
Luind act de incalcarile repetate si sfidatoare a legilor tarii, a Constitutiei in mod deosebit, de catre majoritatea politicienilor din partide, incalcari comise in beneficiul unor grupuri de presiune autohtone si straine, dar in defavoarea interesului national,
ASCOL a hotarat sa actioneze in parteneriat cu Alianta Lege si Ordine (cu sigla A.L.O.), condusa de distinsul av. Gheorghe DINU (fost candidat la Presedintia Romaniei, incomod actualilor politicieni) - www.aliantalegesiordine.ro . Aceasta initiativa, venita din partea unor membri rezervisti, diponibilizati, someri, a fost analizata de Comitetul Director ASCOL si aprobata.
Independent de ASCOL, Alianta Lege si Ordine-ALO, este o miscare politica creata in vederea infiintarii unui partid nou, de centru dreapta care va implementa si in Romania cea mai de succes doctrina cunoscuta drept "A TREIA CALE", doctrina testata de catre Bill Clinton si Obama in SUA, de Angela Merkel in Germania, de Tony Blair in Anglia, ca sa dam doar cateva exemple mai cunoscute.
In Romania domnul prof. univ. dr. avocat Gheorghe Dinu, impreuna cu gral(r) Ctin Bartolomeu Savoiu, prof. univ. dr. Michael Chircor, doctor in medicina-Alice Florescu, ec. Adrian Radu, Traian Chirucuta-scriitor, alaturi de multi rezervisti si romani de buna-credinta vor implementa a treia cale plecand de la identificarea cauzelor si problemelor grave, care au dus Romania in prapastie.
Prin strategii competente si vizionare se va realiza ceea ce nu au reusit politicienii mincinosi si incompetenti de 23 de ani!
Sa nu utati ca intotdeauna o tara a fost condusa catre progres si prosperitate de oameni seriosi, competenti, de buna-credinta si vizionari! ...
Asteptam sa ne trimiteti CV-ul dvs. si raspunsurile la minichestionarul atasat.
Relatii si informatii: 0728.839.400; sau 0754.040.962;
Site: http://ascol.weebly.com ; www.apap.r o: E-mail ascolclub@gmail.com

Cerinte

- cadre militare in rezerva din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala (rezervisti);
- membri ai sindicatului A.P.A.P.-w ww.apap.ro;
- studenti; pensionari; disponibilizati; tineri someri, dornici de munca.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Confidential

Axello