Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Operator online marketing publicitate

Tipul ofertei
Part Time
Nivel cariera
Liceu, Scoala postliceala, Facultate
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Toate orasele Toate orasele
Domeniile ofertei
Publicitate/PR, Marketing, Elevi/Studenti
Data introducerii
03-09-2019
Data actualizare
03-09-2019
Posturi disponibile
40 (La acest anunt au mai aplicat 41 persoane)

Descrierea postului

Kora Network a inceput un Parteneriat de exceptie cu o Companie americana, ce a lansat recent un Proiect Global in domeniul turismului de croaziera.  Este un proiect deosebit cu un mare potential de dezvoltare si castig. Se lucreaza numai ONLINE si aveti posibilitatea de a alege timpul de lucru Part-Time sau Full Time, promovand oferta prin campanii de Email-Marketing si publicitate online.
Noi dorim sa avem colaboratori in toate judetele tarii pentru a dezvolta baza de Clienti si Parteneri la nivel national.  Am intocmit o strategie foarte buna de lucru, care va permite obtinerea unui venit de 1.000  $ pe luna.
Exista mai multe posibilitati de a lucra si de a dezvolta acest Proiect. Activitatea nu necesita o anumita experienta. Toate persoanele din echipa Kora Network vor beneficia de o buna instruire si indrumare. In fiecare saptamana sunt organizate cursuri online, iar echipa va fi pregatita pentru a lucra dupa cele mai bune tehnici de marketing online.
Va invitam sa intrati pe blogul Kora pentru a citi principalele informatii si mai ales pentru a asculta 10 minute  prezentarea video:  koranetworkmedia.blogspot.com/

Cerinte

Sunt necesare cunostinte medii de operare calculator. Un  avantaj in plus au persoanele care cunosc limba  engleza si/sau franceza, italiana, spaniola, germana, rusa,  deoarece fiind un Proiect Global si lucrand online, noi vom putea dezvolta cu usurinta acest sistem in toata Europa !

Oferta (bonusuri, beneficii)

Comision permanent lunar.

Axello