Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Operator la recoltarea si toaletarea arborilor forestieri in Franta

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
France
Oras(e)
Strainatate, Toate orasele Strainatate Toate orasele
Domeniile ofertei
Altele, Agricultura/Silvicultura
Data introducerii
02-10-2019
Data actualizare
02-10-2019
Posturi disponibile
3 (La acest anunt au mai aplicat 4 persoane)

Descrierea postului

Misiunea operatorului la recoltarea si toaletarea arborilor forestieri
- El efectueaza operatiunile tehnice de taiere, taiere in inaltime sau ingrijirea copacilor in spatii verzi.

Principalele activitati:
- Alpinistul utilitar pentru toaletarea pomilor isi organizeaza interventiile pe punctul de lucru:
- Identifica arborele pe care trebuie sa functioneze si apreciaza constrangerile: stadiul de dezvoltare si fiziologia arborelui, starea fitosanitara si mecanica, precum si mediul inconjurator.
- Stabileste o procedura in conformitate cu caracteristicile tehnice, in ceea ce priveste caietul de sarcini, echipamente si tehnici pentru alpinism sau taiere. Taierea copacilor in conformitate cu tehnicile si conditiile de siguranta.
- Identifica si selecteaza ramurile care necesita interventie si face dimensiunea folosind ferastrau sau drujba.
- Acesta trebuie sa ia in considerare dimensiunea de formare, intretinere sau sanatate, arhitectura, reformare si sa foloseasca cele mai potrivite tehnici de acces pentru a atinge coroana, partea superioara a copacului (aruncarea sacului mic, franghiile de acces, scara,etc...) Acesta asigura, de asemenea, ingrijirea si curatarea copacilor.

Cerinte

Abilitati si calitati:
- Operatorul la recoltarea si toaletarea arborilor forestieri trebuie sa stapaneasca tehnicile de marime, precum si cele de acces si miscare in copac, cu respectarea regulilor de siguranta si a plantelor.
- Trebuie sa aiba o stare fizica buna, sa nu fie sensibil la inaltime si trebuie sa dea dovada de calm si reflectie pentru a evita orice risc inutil. Este capabil sa detecteze boli si defecte ale copacilor si sa ofere sfaturi in acest sens Cuplajul trebuie sa asigure o lucrare finisata, curata si estetica

Oferta (bonusuri, beneficii)

- Remuneratie neta de 1800 euro lunar raportat la 39 h pe saptamana (salariu si alte venituri) si toate cheltuielile deduse (cazare,impozit pe venit si masina, in afara de masina personala)
- Reprezinta avantaj cunoasterea limbii franceze si plecare cu masina personala (dar nu este obligatoriu)
- Transportul Romania-Franta este rambursat la primul salariu (daca se pleaca cu masina personala se ramburseaza de la 250 ? pana la 300 ?)
- Daca se utilizeaza masina personala in Franta (ruta cazare-munca), se aplica un forfetar de 0,15 ?/km si daca se foloseste masina inchiriata se aplica 0,10 ?/km

Axello