Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Operator facturare comenzi magazin online, facturist

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu, Scoala postliceala
Salariu oferit
400 EUR
Tara
Romania
Oras(e)
Bucuresti Bucuresti
Domeniile ofertei
Comert
Data introducerii
06-01-2016
Data actualizare
22-02-2018
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 84 persoane)

Descrierea postului

Pentru un magazin online de produse cosmetice (www.cosmetics-online.ro) suntem in cautarea unui coleg sau colege care sa se ocupe de facturarea comenzilor si intocmirea de awb-uri, confirmarea telefonica a comenzilor primite pe site,  preluarea comenzilor telefonice.
Se ofera salariu fix, cu posibilitatea de crestere in functie de performante, program de lucru de luni pana vineri, fara sedinte inutile si ore suplimentare neplatite.

Programul de lucru: 9.30-17.30
Punctul de lucru al societatii noastre este in zona Calea Giulesti / intersectie cu Bd. Constructorilor.

Cerinte

Spirit de observatie, o buna memorie, capacitatea de gestionare a mai multor sarcini, abilitatea de a improviza si a se adapta la neprevazut. O cerinta importanta este abilitatea de a discuta telefonic cu cleintii pentru confirmarea si preluarea comenzilor.

Sunt necesare cunostinte de operare PC si limba engleza nivel mediu. Facturarea se realizeaza in programul SAGA, deci este necesara cunoasterea acestuia, precum si o buna viteza de tastare.

Oferta (bonusuri, beneficii)

In prima luna, sau primele 2 luni, se ofera salariu fix de 1400 lei net, pana la adaptarea si integrarea in echipa, cand dorim sa crestem la 1800 lei net, in functie de performante. Lunar se acorda bonusuri, in functie de vanzarile societatii.

Axello