Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Inginer/tehnician mentenanta

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Facultate
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Toate orasele Toate orasele
Domeniile ofertei
Reparatii/Service, Inginerie, Agricultura/Silvicultura
Data introducerii
30-08-2017
Data actualizare
07-01-2019
Posturi disponibile
4 (La acest anunt au mai aplicat 98 persoane)

Descrierea postului

Inginer/tehnician mentenanta - GL, BR, VN, BZ, TL, IF, PH, DB, AG, OT, VL

-Planificarea activitatilor de intretinere si reparatii (mentenanta) in vederea asigurarii functionarii optime a utilajelor si instalatiilor tehnologice si energetice.
-Mentinerea in permanenta a parametrilor optimi de functionare a echipamentelor si utilajelor din firma, precum si cresterea eficientei utilizarii acestora.
-Elaboreaza planul de mentenanta preventiva pe centre de cost, pentru realizarea lucrarilor planificate, in limita bugetului aprobat.
-Urmareste realizarea planului de mentenanta preventiva, controleaza calitatea lucrarilor executate si verifica incadrarea in cheltuielile planificate.
-Elaboreaza proceduri de mentenanta corectiva.
-Elaboreaza proceduri si tehnici de mentenanta predictiva.
-Elaboreaza instructiuni de lucru pentru implementarea planurilor de mentenanta.
-Gestioneaza materialele si piesele de schimb, sculele, aparatura si dispozitivele  specifice.
-Monitorizeaza consumurile specifice energetice, ia masuri pentru incadrarea lor in consumurile planificate si propune masuri pentru reducerea lor.
-Participa la analizele privind defectiunile sau avariile utilajelor / instalatiilor, la stabilirea cauzelor care le-au determinat si la luarea masurilor de inlaturare a efectelor.
-Monitorizeaza regimul de functionare a centralelor termica, frig, aer, pentru furnizarea neintrerupta a utilitatilor necesare desfasurarii procesului de productie.
-Controleaza starea mijloacelor fixe din cadrul firmei, participa la inventarieri  si avizeaza propunerile de casare sau trecerea in conservare a unor utilaje / instalatii.
-Asigura elaborarea de instrumente si metode de reducere a consumului de utilitati.
-Urmareste derularea contractelor incheiate pentru respectarea clauzelor privind calitatea lucrarilor, respectarea termenelor de executie si incadrarea in buget.
-Participa la selectia, instruirea si perfectionarea intregului personal din departament, in stransa legatura cu Departamentul Resurse Umane.
-Analizeaza operativ accidentele tehnice aparute, stabileste cauzele / efectele, raspunderile si masurile necesare remedierilor.
-Exercita permanent sau temporar, prin delegarea competentelor, acele atributii specifice specialitatii sale, stabilite de seful de departament.
-Executa orice alte dispozitii date de superiorul ierarhic in realizarea strategiilor pe termen scurt ale companiei in limitele respectarii temeiului legal.

Cerinte

-Studii superioare tehnice.
-Cursuri de specializare profesionala constituie avantaj.
-Operare PC: Word, Excel, programe de baze de date.
-Cunostinte limbi straine: limba engleza, nivel mediu.
-Minimum 1 an experienta de activitate in domeniu.
-Permis categoria B.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Oferta salariala pe masura responsabilitatilor.

Trimite CV
Axello