Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Functionara administrativa

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu, Scoala postliceala
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Bucuresti Bucuresti
Domeniile ofertei
Secretariat/Administrativ
Data introducerii
06-02-2014
Data actualizare
18-02-2014
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Descrierea postului

Ativitatea se refera la administrarea si prestarea de servicii intr-o societate de Ingrijiri Medicale la Domiciliu si include munca administrativa precum: intocmirea dosarelor pacientilor, programarea pacientilor si asistentelor medicale, verificarea si inscrierea in evidenta a gradului de multumire a pacientilor, preluarea de apeluri de la pacienti, introducerea de date intr-un program de calculator pe care va trebui sa-l invatati, pregatirea raportarii lunare catre Casa de Sanatate, intocmirea dosarelor salariatilor din firma, intocmire foi de parcurs si registru de casa si a agendei zilnice a d-nei Directoare.

Cerinte

Persoana cu un inalt simt al raspunderii, muncitoare, cu vocatie si experienta in munca de birou. Ordonata si cu cunostiinte de nivel superior in programele de calculator specifice activitatilor de birou: Microsoft Office complet (Word, Excel, Power Point, Outlook). Va fi necesara invatarea unor programe de calculator specifice domeniului de activitate al societatii. Dispusa sa presteze ore suplimentare (remunerate, bineinteles). Persoana cu aspiratii care doreste sa se incadreze intr-o societate dinamica si de perspectiva. Cunostinte elementare in contabilitate - avantaj

Oferta (bonusuri, beneficii)

Full time, post permanent, siguranta in munca, atmosfera placuta, activitate provocatoare, posibilitatea de a castiga mai mult efectuand ore suplimentare si bonusuri in functie de realizarile firmei.

Axello