Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

DTP Creativ

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu, Scoala postliceala, Facultate
Salariu oferit
400 EUR
Tara
Romania
Oras(e)
Bucuresti Bucuresti
Domeniile ofertei
Publicitate/PR, Media/Cultura/Publicatii, Arhitectura/Design
Data introducerii
14-07-2017
Data actualizare
14-07-2017
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 4 persoane)

Descrierea postului

Editura Herald cauta DTP Creativ!
Cautam un DTP Creativ talentat si inventiv, care ne va ajuta sa mentinem o identitate vizuala moderna si care o va implementa in toate instrumentele noastre de comunicare, atat print, cat si online.

Ce cautam?
O persoana care sa stapaneasca programele Adobe Indesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator  sau Corel Draw. Acest lucru ne va fi util in gasirea unor solutii inovative pentru realizarea interiorului de carte,a copertilor, afiselor, bannerelor si in general a tuturor materialelor vizuale folosite in promovarea bradului. Joaca cu procesarea materialelor foto-video este un "nice-to-have" pentru realizarea filmuletelor de prezentare si trailere de carte. In cazul in care nu stapanesti una dintre ele dar iti doresti sa te dezvolti in acea directie, Editura Herald va sprijini prin cursuri acest demers personal.

Cerinte

Despre tine:
o Ai un simt estetic si al proportiilor bine dezvoltat (stii ca frumusetea inseama simplitate)
o Ai deja un portofoliu variat
o Esti o persoana autentica, inteligenta si etica
o Ti-ar placea sa lucrezi atat la design-ul  interior si exterior a unei carti cat si a unui site

Oferta (bonusuri, beneficii)

Ce oferim?
Lucrand la Editura Herald vei avea ocazia sa construiesti un produs care va aduce valoare reala in vietile oamenilor. Vei lucra impreuna cu oameni foarte faini, super isteti, care speram ca te vor motiva si inspira in fiecare zi si vor contribui la acumularea unei experiente care speram ca iti va fi de folos. In plus, iti oferim un orar de lucru de 8 ore pe zi, zile de vacanta cand vrei tu, un birou vesel si cinci carti alese pentru tine in prima zi la birou.
Cum aplici?

Daca iti place ce ai citit, te rugam sa ne trimiti CV-ul tau si portofoliu,iar in subiect e musai sa scrii "Aplicatie DTP Creativ". Urmatorul pas in procesul de recrutare este o invitatie de a bea impreuna un ceai printre carti, la sediul firmei noastre din zona Militari - Preciziei.
Succes!

Axello