Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Dispecer

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Bucuresti Bucuresti
Domeniile ofertei
Protectie/Paza
Data introducerii
28-09-2018
Data actualizare
28-09-2018
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 6 persoane)

Descrierea postului

Iti doresti un loc de munca stabil?  Unde sa poti fi motivat si respectat de angajator precum si de cei cu care intri in contact?
Noi iti propunem sa incerci GUARD ONE, care functioneaza pe principiul ca oamenii sunt cea mai valoroasa resursa a unei companii.


Esti pregatit sa faci parte din echipa  noastra?

Cerinte

Ce vrem de la tine ?
Sa ai studii medii absolvite, cunostinte solide de operare PC, atentie distributiva, capacitate de gestionare simultana a mai multor probleme, responsabilitate, capacitate de a lua deciziii rapide, rezistenta la stres, bune abilitati de lucru in echipa, seriozitate si punctualitate, disponibilitatea de a lucra in ture, experienta pe un post similar de minim 3 luni, certificat de dispecer constituie un avantaj si sa nu fi fost condamnat definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul.

Ce trebuie sa faci?
Sa cunosti echipamentele din compunerea dispeceratului si monitorizarea sistemelor video si antiefractie; sa monitorizezi activitatea din obiective cu ajutorul mijloacelor de supraveghere video si antiefractie, sa cunosti modalitatile de comunicare ale dispeceratului, sa sesizezi si sa urmaresti toate discrepantele din sistemele de supraveghere conectate la obiective.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Ce-ti oferim?
Ceea ce-ti doresti, respectiv: conditii salariale avantajoase, plata sporurilor aferente, bonusuri de performanta, cursuri de calificare, reale posibilitati de promovare, siguranta locului de munca.

Axello