Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Director Productie

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Facultate, Entry-level Management, Middle-level Management, Top Management
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Bucuresti Bucuresti
Domeniile ofertei
Productie
Data introducerii
30-04-2010
Data actualizare
30-04-2010
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Descrierea postului

SN Plafar SA angajeaza Director Productie/Inginer Productie cu experienta minima de 5 ani in productia ceaiurilor, siropurilor si a suplimentelor alimentare.

Selectia se va face pe baza CV-urilor expediate pe adresa de e-mail, iar angajarea in baza interviului sustinut la sediul societatii.

Cerinte

Pregateste planurile de productie lunare / anuale precum si modul in care acestea sunt indeplinite
Lansarea in executie a planului de productie corelat cu termenele de livrare contractuale.

Elaborare si optimizare a politicilor firmei in ceea ce priveste productia bazandu-se pe indicatorii de performanta stabiliti, retete de productie, produse
Stabileste necesarul de consum si aprovizionare pentru realizarea planului de productie agreat si propune achizitionarea acestora in conditiile cele mai avantajoase.

Optimizarea costurilor de productie
Urmarirea termenelor de executie a comenzilor
Organizeaza si coordoneaza introducerea in fabricatie a produselor noi si raspunde de asigurarea parametrilor prevazuti in documentatie.Aproba instructiunile tehnologice pentru fiecare faza de productie, atat la implementarea cat si la modificarea lor, si asigura adaptarea corespunzatoare a tehnologiei la variatiile si specificul materiei prime utilizate
Propune alocarea resurselor materiale si asigura resursele informationale necesare pentru implementarea politicii in domeniul calitatii conform standardelor existente.

Elaboreaza proiectul planului de investitii, in conformitate cu prevederile bugetului, in scopul cresterii capacitatilor de productie existente
Urmareste incheierea contractelor pentru noile investitii si actioneaza pentru asigurarea la termen a documentatiilor tehnice, conform graficelor de esalonare a investitiilor.

Evalueaza modul in care au fost folosite echipamentele si spatiile de productie

Oferta (bonusuri, beneficii)

Salariul este motivant !

Axello