Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Consilier (militar rez.)

Tipul ofertei
Part Time
Nivel cariera
Facultate, Entry-level Management
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Toate orasele Toate orasele
Domeniile ofertei
Non-profit/Voluntariat, Protectie/Paza
Data introducerii
31-05-2008
Data actualizare
31-05-2008
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)
Confidential
expirat

Descrierea postului

As.Col.umna Club este Asociatia nationala a  personalului militar rezervist,( cu studii  si grade superioare) din sistemul de aparare si siguranta nationala.
Domeniile de activitate statutare au ca obiectiv; intrajutorarea membrilor si facilitarea oportunitatii de afaceri intre acestia, valorificarea aptitudinilor si experientei fiecarui membru pentru promovarea si dobandirea unui loc de munca demn, selectarea valorica a membrilor si recomandarea acestora catre institutiile centrale solicitante, evidentierea si publicitatea acelor membrii de familie care detin calitati performante.

Asteptam cu interes constituirea de noi filiale in judetul (zona) pe care o reprezentati, iar in situatia in care veti avea un numar minim de 3 membrii fondatori va vom trimite Statutul si Regulamentul de functionare al Asociatiei noastre.
- Consilieri  (militari in rezerva); colaboreaza in regim part-time cu membrii filialei judetene pentru selectarea si plasarea acestora, initiaza oportunitati de afaceri intre membri, ofera specialisti institutiilor centrale solicitante, centralizeaza proiectele de finantare europeana, promoveaza si face publicitate membrilor de familie care detin calitati performante.
Facilitatile enumerate mai sus sunt valabile numai pentru membrii inscrisi in asociatia noastra.

Cerinte

Documente de inscriere;
- CV.
- Cerere de inscriere


Pentru mai multe informati rugam sa ne contactati pe Mobil;  0728.839.400,  0754.040.962, Fax ;   0318.040.152, Email:   ascolclub@gmail.com
Site-ul nostru este ascolclub.@googlepages.com

Oferta (bonusuri, beneficii)

Confidential

Axello