Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Cofetar - patiser

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Galati Galati
Domeniile ofertei
Restaurant
Data introducerii
25-07-2017
Data actualizare
25-07-2017
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Descrierea postului

Stabileste exact cantitatea si calitatea materiilor prime si auxiliare conform retetei de fabricatie.
Elementele de decor sunt identificate si executate conform schitei, utilizand diverse materii prime si aplicand metode adecvate
Elementele de decor sunt montate cu atentie pe suprafata produsului, respectand cu strictete schita
Are obligatia sa verifice greutatea produsului finit, conform retetei
Produsele finite sunt controlate vizual, conform descrierii produselor finite/ comenzii, cu inlaturarea din lot a celor necorespunzatoare
Materia prima si ingredientele sunt receptionate cantitatic si calitativ conform intructiunilor tehnologice/ retetarului, cu aplicarea metodelor adecvate de verificare a calitatii
Ingredientele necesare pentru executarea produsului finit sunt cantarite cu exactitate, in conformitate cu retetarul, asigurand cantitatea neta necesara
Are obligatia sa cunoasca toate sortimentele de produse de patiserie, proprietatile fizico-chimice si organoleptice ale materiilor prime, utilizate la prepararea produselor de patiserie
Cunoaste conditiile de admisibilitate pentru semipreparatele coapte, de finisare si decor, precum si pentru produsele finite.
Cunoaste si respecta intructiunile tehnologice/ retetele de preparare a produselor de patiserie
Cunoaste operatiile de pregatire primara a materiei prime, metodele si procedeele de preparare a diferitelorsemipreparate coapte, a semipreparatelor pentru finisare si decor (creme, umpluturi, siropuri, glazuri, barot, fondant, martipan, caramel etc.)
Cunoaste conditiile de microclimat pentru racirea/ congelarea produsului finit, in functie de sortiment, respectand normele igienico-sanitare si procesul tehnologic
Produsele finite sunt ambalate corect si estetic, respectand normele de igiena si siguranta alimentelor
Utilajele, ustensilele si ingredientele necesare sunt selectate cu atentie conform sarcinii de lucru si amplasate ergonomic la locul de munca
Starea tehnica a ustensilelor, inventarului si utilajelor este verificata cu rigurozitate conform instructiunilor de exploatare a acestora
Eventualele accidente, deteriorari si neajunsuri constatate la locul de munca sunt comunicate superiorului cu promptitudine si in mod coerent
Identifica corect tehnicile de lucru aplicate si selecteaza conform tehnologiei din dotare, tipurile de operatii tehnologice potrivit sortimentului/ preparatului.
Sarcinile individuale sunt stabilite in conformitate cu sarcina echipei si dispozitiile sefului de echipa sau inginerului de productie

Depoziteaza, congeleaza si decongeleaza corect toate materiile prime si produsele finite
Selecteaza corect platourile si tavile specifice produselor finite
Are obligatia sa utilizeze echipamentrul de protectie si/sau de lucru pe toata durata desfasurarii activitatii
Are obligatia sa mentina in stare curata echipamentul protectie si/sau lucru

Cerinte

Realizeaza produsele conform standardului de calitate impus in retetarul existent. Mentinerea igienei personale pe toata durata programului de lucru conform normelor de igiena in vigoare si a regulamentelor interne
Realizeaza conform normelor de igiena curatenia zilnica la locul de munca la sfarsitul schimbului sau de cate ori este nevoie. Atat locul de munca cat si mobilierul, ustensilelor de lucru specifice activitatii, utilajele, inventarul pentru servire trebuie mentinut curat conform normelor igienico-sanitare
Curatarea locului de munca se face cu respectarea normelor de protectie a mediului si a celor igienico - sanitare.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Axello