Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Bucatar hotel Angelo

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu, Scoala postliceala
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Bucuresti, Ilfov, Otopeni, Ploiesti Bucuresti Ilfov Otopeni Ploiesti
Domeniile ofertei
Restaurant
Data introducerii
20-01-2014
Data actualizare
10-10-2018
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Conditii de aplicare

Candidatii trebuie sa aiba minimum 5 ani experienta in unul din domeniile: Restaurant, Turism/Hoteluri
Acest anunt este adresat cunoscatorilor de Limba Engleza

CV-ul tau nu indeplineste conditiile de aplicare. Editeaza Experienta si Educatia din Cv-ul tau »


Descrierea postului

1. Organizeaza activitatea locului de munca prin:
- realizarea lucrarilor de curatenie in vederea inceperii activitatii
- verificarea si pregatirea utilajelor, ustensilelor si obiectelor de inventar
- pregateste locul de munca pentru activitati ulterioare
2. Cunoaste foarte bine meniul si pregateste preparatele respectand intocmai reteta de fabricatie si procedurile interne;
3. Pregateste preparatele solicitate de catre clienti, conform cerintelor acestora, la temperatura corespunzatoare si in timp util
4. Impreuna cu ceilalti colegi din departament, raspunde de inventarierea tututor ustensilelor si echipamentelor din Bucatarie, precum si de utilizarea si intretinerea acestora;
5. Impreuna cu ceilalti colegi din departament raspunde de inventarul lunar de materii prime si marfuri; participa la efectuarea inventarelor periodice;
6. Are obligatia de a verifica temperatura din frigidere;
7. Are obligatia de a verifica termenele de expirarea ale marfurilor din inventar si de a informa seful direct daca exista marfuri expirate sau care se apropie de termenul de expirare;
8. Are obligatia de a pastra probe de mancare, zilnic, conform reglementarilor legale;
9. Primeste marfa de la furnizori si verifica conformitatea acesteia din punct de vedere calitativ si cantitativ;
10. Pregateste mancarea pentru cantina de personal

Cerinte

- calificare bucatar / bucatar specialist;
- experienta cel putin 3 ani in Bucatarie, de preferat intr-un hotel;
- Cunostinte profesionale bune privind:tehnologia culinara/ gastronomie, tehnologia culinara - produse cofetarie/patisserie, norme si reguli de igiena, norme si tehnici de pastrare a alimentelor si produselor culinare, norme de securitate a muncii si PSI

Oferta (bonusuri, beneficii)

- salariu atractiv
- tichete de masa
- bonusuri
- prime de sarbatori
- cantina
- abonament medical, etc.

Axello