Prezentare video

Descopera ce poate face BizooJobs pentru tine

Prezentare video

Publicitate pe BizooJobs?
Click aici »

Broker Imobiliar

Tipul ofertei
Full Time
Nivel cariera
Liceu, Facultate
Salariu oferit
dupa interviu
Tara
Romania
Oras(e)
Bacau Bacau
Domeniile ofertei
Constructii/Imobiliare
Data introducerii
04-02-2010
Data actualizare
06-04-2010
Posturi disponibile
1 (La acest anunt au mai aplicat 0 persoane)

Descrierea postului

Astazi, ca intotdeauna, suntem in cautarea celor mai buni brokeri pentru a scrie o poveste de succes romaneasca, aceeasi ca si in restul tarilor unde suntem deja prezenti, oferind colegilor nostri un mediu de lucru incitant, cu reale oportunitati de crestere profesionala si personala.

RE/MAX Expert este parte a celei mai mari comunitati de real estate din lume, RE/MAX International, cu peste 100.000 de brokeri ce lucreaza in mai mult de 7000 de birouri, din 65 de tari.

Cerinte

La RE/MAX am conceput acel mediu de lucru care atrage atat cei mai buni agenti din domeniu, cit si proaspat licentiati, plini de entuziasm, care au motivatia, devotamentul si dorinta de a excela in afaceri imobiliare, oferindu-le in permanenta oportunitati pentru a reusi si pentru a creste profesional, personal si financiar.

Oferta (bonusuri, beneficii)

Brokerii nostri castiga pana la 80% din comisionul companiei, adica pot avea venituri de 1000, 2000 sau chiar 3000 Euro /luna. In consecinta, ei se destind de doua ori mai mult in mediul de lucru si inchid de trei ori mai multe tranzactii decat colegii lor din celelalte companii.

Daca vrei sa te alaturi celui mai puternic brand din industria de real estate si sa faci parte din organizatia cu cea mai rapida crestere din lume in domeniu, trimite CV-ul tau si vino sa ne cunosti.

Fax: 0234/544.410

Nimeni in lume nu vinde mai multe proprietati decat Re/Max!

Axello